• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

Mr_Red

User
    Player
    * Nick-ul tău: Mr_ReD_X 

* Propunere: Sa se scoata expirarea itemelor...Noi donatorii am donat pentru aceste kit-uri de la grad si nu este corect sa ne expire itemele.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai multi playeri s-ar reapuca deaorece s-au lasat multi din cauza acestui lucru.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  O Zi/Seara faina!

AurasDrq

User
    Player
    Salut sunt total de acord nu e normal sa donez 5E sa sa imi expire kit ul ca doar d aia dau bani pe el ca sa am iteme csf o dai pe logica cu baietii mei? PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MarkAlbu

User
    Player
    :pro: , si eu am vrut sa fac propunerea asta, e destul de aiurea ca ne expira kit-urile, multi poate facem pvp si avem nevoie de mai multe set-uri, mi se pare destul de corect sa avem beneficii fata de ceilalti playeri, pana la urma doar de aia suntem donatori.

SanduK

Loyal
    VIP
    Deci asta a decis Vlad si asa o sa ramana . Ai un plus acuma , poti sa iti dai kitul tau si la un prieten , poti folosi kitul timp de cateva zile , si poti sa iti kitul din nou in cateva ore depinde iar de sectiune . 

hero expira dupa 24h de la revendicare - ultra expira dupa 36h - legend expira dupa 48h - supreme expira dupa 60h - warrior expira dupa 24h - destroyer expira dupa 48h - giant expira dupa 48h - titan expira dupa 48h  . 

- pe sectiunile de SkyBlock, de Factions si de Assassins puteti lua kiturile din 6 in 6 ore - pe sectiunile de Survival puteti lua kiturile din 12 in 12 ore - pe Prison puteti lua kiturile din 8 in 8 ore

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Daca acele iteme ajung pe mana jucatorilor normali, voi sunteti nedreptatiti, deoarece vezi doamne, voi donati pentru acele kit-uri, iar jucatorii care nu doneaza , le folosesc. Voi ati cerut sa fie adaugat ''Expirarea itemelor''. Eu unul, sunt   :contra:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :contra:

Din moment ce noi donatorii avem acces la acel kit mereu ne putem permite sa expire itemele pentru ca le putem lua iar in x ore, dar daca unui player fara grad ii expira itemul ii este mult mai greu sa faca rost de ele + s-a micsorat timpul de functionare a kit-urilor. Daca nu ar fi termenul de expirare, playerii fara grad pot avea acel kit fara sa le expire.

KENNY27

User
    Player
    :contra: daca tu ai un grad de ex "legend" tie nu iti expira dar daca dai la un alt jucator expira, daca nu ar expira gradele nu ar mai avea folos.

LOXus

User
    Player
    :contra: este mai greu pentru staff! Nu imi place propunerea ta

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Deci asta a decis Vlad si asa o sa ramana . Ai un plus acuma , poti sa iti dai kitul tau si la un prieten , poti folosi kitul timp de cateva zile , si poti sa iti kitul din nou in cateva ore depinde iar de sectiune . 

hero expira dupa 24h de la revendicare - ultra expira dupa 36h - legend expira dupa 48h - supreme expira dupa 60h - warrior expira dupa 24h - destroyer expira dupa 48h - giant expira dupa 48h - titan expira dupa 48h  . 

- pe sectiunile de SkyBlock, de Factions si de Assassins puteti lua kiturile din 6 in 6 ore - pe sectiunile de Survival puteti lua kiturile din 12 in 12 ore - pe Prison puteti lua kiturile din 8 in 8 ore
    Respins

Status
    Not open for further replies.