• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Event ul WarLord

Status
    Not open for further replies.

Moler

User
    Player
    Nick-ul: Moler

*Propunere: Goldean Head ul de la WarLord să fie mai OP (să dureze regenerarea mai mult)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Cred că ar ajuta playerii să fie mai competitivi pentru nick ul WarLord, pentru că nu e considerat skill când câştigi. Mai ales că toți campează.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi încă un motiv să te joci pe gamemodes

* Subserver:gamemodes

* Alte precizări: Este şi un bug, dacă mănânci gapple şi bei poțiuni efectele vor rămăne în timpul meciului.

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :contra:

Dupa cum stiu, golden head-urile se primesc dupa fiecare kill, din moment ce faci mai multe killuri e si normal sa ai mai multe golden heads, mai multe sanse sa castigi, cei care campeaza si nu fac killuri nu primesc golden heads, si vor avea un mare dezavantaj

Moler

User
    Player
    :contra:

Dupa cum stiu, golden head-urile se primesc dupa fiecare kill, din moment ce faci mai multe killuri e si normal sa ai mai multe golden heads, mai multe sanse sa castigi, cei care campeaza si nu fac killuri nu primesc golden heads, si vor avea un mare dezavantaj
    Golden apple e mai bun ca ghead şi ar trebui să fie invers,nu are rost sa te bagi agro pentru că doar pierzi gapples

Status
    Not open for further replies.