• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Practice

Status
    Not open for further replies.

pufgod

User
    Player
    * Nick-ul tău: pufgod

* Propunere: As dori sa fie schimbat knockback-ul pentru gapple combo si build uhc combo,adica sa poti ridica playerii pe sus pentru ca in momentul de fata nu prea este knockback destul si nu este placut cand faci pvp.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In opinia mea,eu cred ca este o imbunatatire pentru acest server si cred ca toti jucatorii vor fii multumiti de schimbare.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face PvP-ul de pe practice mult mai placut pentru majoritatea jucatorilor si ar aduce un beneficiu dupa parerea mea.

* Subserver: Practice

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

zZaLLex

User
    Player
    pro

* Nick-ul tău: pufgod

* Propunere: As dori sa fie schimbat knockback-ul pentru gapple combo si build uhc combo,adica sa poti ridica playerii pe sus pentru ca in momentul de fata nu prea este knockback destul si nu este placut cand faci pvp.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In opinia mea,eu cred ca este o imbunatatire pentru acest server si cred ca toti jucatorii vor fii multumiti de schimbare.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face PvP-ul de pe practice mult mai placut pentru majoritatea jucatorilor si ar aduce un beneficiu dupa parerea mea.

* Subserver: Practice

* Alte precizări:  -

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Buna ziua pufgod. Nu-mi place parerea ta deoarece va conta foarte mult numarul clicurilor pe secunda iar jucatorii cu clicuri putine vor fi in dezavantaj in fata celor cu mai multe clicuri. Deasemenea,anticheat-ul nu va functiona odata ce jucatorii se vor ridica in aer sporind rata codatilor. In concluzie,de la mine ai :contra: .

Status
    Not open for further replies.