• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

_Cosminelul

User
    Player
    * Nick-ul tău: _Cosminelul

* Propunere: Revenirea semnelor si o alta harta.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii s-ar reapuca de aceasta sectiune minunata!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Da, ar fi utila.

* Subserver: SkyPvP

* Alte precizări:  Din cauza ca s-au adaugat TIERE si harta tot asa a ramas dupa ''WIPE'' multi jucatori si prieteni de ai mei s-au lasat de sectiune iar acum mai mult de 25+ nu sunt pe sectiune, doar atunci cand se fac eventuri, etc...

Liviu1010

Chairman
    Staff member
    Chairman
    Salut. 

Te contrazic! Prin adăugarea semnelor cu tiers s-au reapucat/apucat mai mulți jucători deoarece itemele au devenit mai rare ca înainte așadar nu poți devenii op foarte ușor.Și,te asigur ca sunt mai mult de 28 de jucători online daily,uneori aproape 40.Cat despre harta,rămâne de văzut. 

"Keep your friends close, and your enemies closer." - Sun Tzu 

:contra:

ArisRO

User
    Player
    Salut,

Ai dreptate cu ce ai spus acolo, prin urmare de la mine ai :pro:

da4ius2006

User
    Player
    Salut

Mi se pare o idee foarte buna deoarece playerii nu vor sta sa farmez 24/24

+Ca ar trebuii si o harta noua

:pro:

saxye

User
    Player
    Salut. 

Te contrazic! Prin adăugarea semnelor cu tiers s-au reapucat/apucat mai mulți jucători deoarece itemele au devenit mai rare ca înainte așadar nu poți devenii op foarte ușor.Și,te asigur ca sunt mai mult de 28 de jucători online daily,uneori aproape 40.Cat despre harta,rămâne de văzut. 

"Keep your friends close, and your enemies closer." - Sun Tzu 

:contra:
    Liviu mulți playeri s-au reapucat datorita mie, deoarece eu i-am chemat, și sunt niște playeri care nu au jucat skypvp dar tot au vrut sa vina când i-am rugat eu. 

Apropo acum secțiunea ar trebui sa se numească" pay for play"

Its_Stefi

User
    Player
    salut, imi place propunerea si cred ca ar ajuta foarte mult jucatorii!  :pro:

Last edited by a moderator:

VapeSMG

User
    Player
    Salut

As vrea sa incep prin a spune ca mie imi plac mai mult aceste loot crate-uri fata de  sign-urile normale deoarece  pe vremea cand erau sign-urile normale toata lumea putea sa faca rost de iteme bune foarte rapid, fara a depune prea mult efort, iar cu aceste loot crate-uri este mai greu acest lucru, deci necesita mai mult timp, iar daca necesita mai mult timp ca sa devi bun, jucatorii o sa petreaca mai mult timp pe sectiune ceea ce ar mari activitatea pe SkyPvP si totodata sistemul de loot crate-uri mi se pare mai distractiv deoarece itemele pe care le obtii sunt random, daca ai stii ce pica din orice loot crate , totul ar fi monoton. Iar harta, cum ai zis si tu, ar trebui schimbata.

Deci din pacate votul meu este  :contra: deoarece mie imi place mai mult sistemul de loot crate-uri.

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,părerea mea e ca ar fi ok sa se adauge o harta noua,insa imi plac mai mult noile loot crates.Votul meu este :pro: pentru o harta noua,dar un :contra: pentru revenirea semnelor.Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

Status
    Not open for further replies.