• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Forum

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    * Nick-ul tău:  _DarkAshe_

* Propunere:  Adaugarea unui sistem de Upload pe forum

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  Deja imi stiti raspunsul aici

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Nu vati saturat sa tot intrati pe youtube sau imgur si sa treceti prin procesul lor de upload (sa selectezi daca e pentru copii sau nu / privat sau public.   Iar daca ai internet mai slab asteapta bonus pana se incarca pagina) doar pentru a lua un link pe care sa il puneti pe forum la reclamatii ? Parerea mea este ca ar fi mult mai rapid si eficient de a atasa direct fisierele photo/video pe forum. Nimeni nu cred ca vrea sa aiba 10 taburi deschise pentru o postare pe forum, e destul de enervant

* Subserver:  

* Alte precizări:  Timpul la staff e pretios, dece sa piarda timp pe alte platforme cand va putea posta direct dovezile

Last edited by a moderator:

AngroysJR

User
    Player
    Buna _DarkAshe_

Idee ta este foare interesanta, dar acest lucru va ingreuna serverul pe care sta site-ul gamster si va fi nevoie de multa memorie fizica fiindca staff-ul are sute de ss-uri/videoclipuri si site-ul gamster.org va merge greu.Si acuma  uneori se intampla sa mearga greu!

Imi pare rau, dar nu sunt de acord :

:contra:

Last edited by a moderator:

DarkAshe

User
    Player
    Buna _DarkAshe_

Idee ta este foare interesanta, dar acest lucru va ingreuna serverul pe care sta site-ul gamster si va fi nevoie de multa memorie fizica fiindca staff-ul are sute de ss-uri/videoclipuri si site-ul gamster.org va merge greu.Si acuma  uneori se intampla sa mearga greu!

Well... la asta nu m-am gandit

DarkAshe

User
    Player
    Buna _DarkAshe_

Am niste solutii pentru asta, Sa fie o limita de upload pe fiecare topic, si ca pozele/videourile sa expire peste 1-2 luni

AngroysJR

User
    Player
    Am niste solutii pentru asta, Sa fie o limita de upload pe fiecare topic, si ca pozele/videourile sa expire peste 1-2 luni
    Dupa 2 luni dovezile oricum se sterg, eu inca mai am ss-urile si videourile pe timpul cand am fost staff timp de 1 luna si imi ocupa vreo 4 gb :((( si tot nu le sterg 

Flix

User
    Player
    Salut, propunerea ta este una destul de ok dar din pacate s-ar suprasolica serverele pe baza caruia sta web-ul gamster. :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Este o idee interesanta, dar aceasta ar supasolicita serverele suport ale gamsterului.

Status
    Not open for further replies.