• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere P2W

Status
    Not open for further replies.

JoshuaMCH

User
    Player
    * Nick-ul tău: JoshuaMCH

* Propunere:  Să Se Adauge Sistem De P2W 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In Bine Pentru Toți

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar Ajuta Mult Mai Mult Persoanele Care Doresc Sa Devina P2W Pentru Acest Server Owneri Primesc Bani Pentru A Da Upgrade la Server Persoanele Mai Multe Persoane Vor Avea Grad  
    Cum Am Putea Face Asta: Pai Puteți Face un item Care Daca Da-ți Click-Dreapta Sa Puteți Sa Va Da-ți Gradul/Up Gradul Dorit Dar Tot O Dată Acesta Să Aive Un ID Pentru A NU Putea Fi Copiat Cu /GM 1 
    Exemplu: https://imgur.com/gallery/pm6xfbC 

* Subserver: Shop si sectiunea gamemodes

* Alte precizări:  Pentru Unu Ca Mine Mi-ar Fi Fost Mult Mai Usor Cu Contul Tatal_Cainilor Si Fratelui Meu Cu Cuntul Tatal_Cailor       
    P2W=Plătește Pentru A Câștiga
    P2L=Plătește Pentru A Pierde

#GamsterPower
    #GamsterForEver
    #P2WLaPutere

sebi.state

User
    Player
    Cum a spus și AMX, ce sens are să plătești pentru a câștiga?  Unii sun jucători sunt defavorizați financiar, de ce crezi că este un server Non-Premium? Jocul și-ar pierde farmecul dacă toți jucătorii ar plătii pentru a câștiga, iar cei fără posibilități ar merge pe alt server?

Îmi pare rău ca o spun dar de la mine ai  :contra:

• Like
    Reactions: AMX

JoshuaMCH

User
    Player
    Cum a spus și AMX, ce sens are să plătești pentru a câștiga?  Unii sun jucători sunt defavorizați financiar, de ce crezi că este un server Non-Premium? Jocul și-ar pierde farmecul dacă toți jucătorii ar plătii pentru a câștiga, iar cei fără posibilități ar merge pe alt server?

Îmi pare rău ca o spun dar de la mine ai  :contra:
    sunt de acord cu amâdoi dar vreau sa va contrazic, câți  oameni de pe server au un grad dorit farmând 
    si sunt destui care au luat teapa si carenici pana acum nu au gradul/itemele pierdute eu unu recumosc ca am avut heck
    dar in viata mea nu am dat teapa cu gradele m-am gandit ca daca cineva farmeaza pentru un grad de ce sa abuzez de o minciuna
    dar lti nu gandesc asa si for doar sa faca bani fara chin 
    da dar acesta trebuie sa filmeze:
    intradevar trebuie sa filmeze dar si daca filmeaza ala se alege cu ban ip dar el poate a farmat 10zile continu pentru un amarat de hero si nu il va primi 
    + daca ai fi avut acces sa cumperi voucher ar fi fost mult mai simplu cei care joaca GTA imi vor da dreptate si mie si fratelui meu ca o majoritate de 30% au dar de la mine fie ca prin win la un event organizat de mine fie prin cumparare 
    dau si niste exemple:
    BenPedala [NIckName]
    Rvlad2006 [UP De la Ultra La VIP] [Un Ban]
    ITSBeater [UP De la Hero La Ultra Pe SkyPVP]
    Pana Si Lui Gaby23 I-am Luat Ceva De Pe Shop
    Si Aici Aveti si un Link Cu Toate Donatiile https://imgur.com/gallery/d0fqw9E
    Sper Ca V-am Facut Sa Va Schimbati Parerea Si Sa Nu O LUat Drept Lauda Cele De Mai SUS 

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Sa se adauge P2W System este un mare :contra: din partea mea.

Exista YouTuberi care targeteaza serverele P2W dand dupe sau chiar distrugandu-le. Daca si noi am devenii Pay-To-Win crezi ca vom pica bine YouTuberilor care distrug servere P2W?

Vlad_

User
    Player
    Salut. Kiturile sunt indeajuns de bune pentru grade pe gamemodes, iar minigame-urile nu ar trebui sa aiba niciun avantaj pentru donatori.  Castigi daca esti bun, nu daca ai bani.
    Cat despre ce a zis ToolAssisted, s-a facut asta deja
    :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,

Dacă un jucător vrea sa obtina avantaje extra fata de alte persoane, poate dona pe shop.

Adăugarea unui sistem P2W va face jocul urat si nu ar ajuta deloc.

Iti acord un :contra:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, as zice ca nu este tocmai o idee bună asta, dacă jucătorul vrea să aibă avantaje poate dona.

:contra:

zLowFast.

User
    Player
    Hello!
    Proprunerea ta nu prea imi place pentru ca, jucatorii care vreau Ranks/Kits/Up/Pet pot sa doneze pe shop.
    Daca chiar nu poti sa donezi, poti sa cumperi grade, kit-urile, cosmetic, prefix, cu tokens-urile de pe server votand sau jucand cu gamster launcher.

:contra:​

Status
    Not open for further replies.