• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP.

Status
    Not open for further replies.

Lucky_X3

User
    Player
    Nick-ul tău: Lucky_X3

* Propunere: SkyPvP este o sectiune destul de indragita la noi pe server, sunt peste 25 playeri pe sectiune zilnic, tinand cont ca sectiunea este destul de veche, referindu-ma de cand exista serverele de minecraft po*Cenzurat*re sa pot spune asa. La noi pe server, este o mapa foarte frumoasa, ne-am distrat pe aceasta, avem amintiri pe ea si da, putem avea amintiri chiar si pe un joc cu prieteni virtuali. Revenind la subiect, aici este o mica parte nearga, aceea find ca mapa nu a mai fost schimbata de 8 luni, este normal sa ne plictisim de ea deoarece suntem un server cu 2.5k players zilnic, iar noi avem asteptari mari de la fondatorii acestui server. (**nu vreau sa se inteleaga gresit, vreau doar sa spun ca ar trebuii sa fie o data setata din wipe in wipe in care sa se specifice clar cand o sa fie wipe pe fiecare sectiune in parte**). Am facut aceasta propunere deoarece sectiunea scade din ce in ce mai mult, deoarece toti jucatorii stiu mapa, playerii sunt foarte OP, iar cei care se apuca pe sectiune nu se pot distra la maxim deoarece sunt ''fugariti'' de alti jucatori pentru kill-urili, iteme, etc. Am facut aceasta ''propunere'' fiindca ne dorim foarte mult sa avem un wipe cat mai curand pe SkyPvP.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar creste numarul de jucatori pe sectiune, foarte mult.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece este o rugaminte pe care o au multi jucatori de pe sectiune care s-au lasat de aceasta din motvivul wipe-ului prea intarziat.

* Subserver: SkyPvP.

* Alte precizări: Scuze pentru font-ul de la aceasta propiztie, dar vreau sa spun ca aceasta ''propunere'' este de alt gen, deoarece este facuta special pentru SkyPvP si este vorba de wipe-urile de pe aceasta sectiune. Rugam ca ''propunerea'' sa nu primeasca ''Closed'' din prima, iar jucatorii de pe SkyPvP sa voteze cu :pro:  sau :contra:  daca sunt de acord cu ce am spus mai sus. Speram ca mesajul sa ajunga la Dragos. 

Cu stima si respect Lucky_X3.

xGrubby

User
    Player
    Salut, Lucky_X3! Propunerea ta este una foarte buna, nu te contrazic in legatura cu mapa care este de 8 luni, o mapa noua ar ajuta mult la cresterea acesteia, adica mai multi jucatori, etc. Insa, din pacate, eu o sa-ti dau :contra: deoarece esti singurul jucator care se plange de wipe, de fiecare data cand esti ON observ ca spui ceva de wipe, ca suntem neorganizati, etc. Mult succes!

D1ariusTop3

User
    Player
    si eu doresc WIPE dar trebuie sa intelegi ca nu stam doar pe minecraft.

:pro:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, Lucky_X3! Propunerea ta din punctul meu de vedere, nu este una foarte buna deoarece esti singurul jucator care il vad sa se planga de harta si de wipe.

Ti-am spus si pe sectiune si iti voi spune si aici, toate la timpul lor!

Din pacate votul meu pentru tine este :contra: . Succes in continuare !

babiq

User
    Player
    PRO.png  Eu vreau wipe, nu doar lucky se plange, am intrebat 15 playeri si multi vor wipe 

_Cosminelul

User
    Player
    Salut, Lucky, propunerea ta este una buna dar poate greu de realizat. Speram ca o sa se intample asta cat mai recent.

De la mine ai :pro:

TheViper

VIP
    VIP
    Salut! Si eu m-am plictisit de mapa si nu inteleg rostul "gaurii" din insula principala de unde sari. Doar sa trebuiasca sa iti pierzi vremea sa dai cu perla si daca nu ai stai sa te cateri pe acolo. + zona principala unde te poti bate e cam mica. Gheata care este pusa pe jos e enervanta cand te bati cu cineva pentru ca te incetineste. Ar fi fain sa se bage o mapa cu insula principala sa fie mai mare in sensul in care sa avem o zona flat putin mai mare in care sa ne batem.

+ Mie unul nu imi place deloc ideea cu semnele cu tiere. Consider ca nu de aia exista skypvp ca sa stai sa farmezi la nesfarsit sa iti faci ceva itm si dupa sa mori din greseala la keep off. Ba mai degraba sa iti faci mai multe iteme si dupa doar sa te bati. Imi placea mai mult inainte. Si ma joc de ceva wipe-uri. (4-5)

:pro:

Status
    Not open for further replies.