• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

7kick

User
    Player
    Nick-ul tău: justMONCLEEEEER

* Propunere: Propun sa se scoata sabia Ninja de pe server pentru ca este foarte OP.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : O sa fie mult mai multa lume atrasa sa  faca pvp.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cu sabie ninja orice noob stie pvp deoarece iti aduce inca un rand de viata si viteza de atac 2. Adica tu cu toporul dai ca si cum dai cu sabia si dai 4 inimi pe hit.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:  -

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Din punctul meu de vedere, nu  ar fi ok sa scoatem sabia ninja deoarece multi au muncit pentru ea, iar pe langa asta, la cum zici tu "orice noob stie pvp", considera ca ofera un avantaj celor care fac de putin timp contra celor care fac de ani de zile, asa ca ar trebui sa te gandesti mai bine asupra acestui lucru.

As propune totusi sa scoata anumite avantaje din ea, ca de exmeplu inimile. Ar fi ok sa fie puse la jumate, iar damage ul dat de sabie putin scazut. Sau scoasa viteza de atac de tot ca sa nu mai poata fi folosit toporul in combinatie cu aceasta, iar ea ar deveni putin mai ok din punct de vedere al balansarii. Pentru propunerea ta voi vota  :contra: .

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Avand in vedere ca acea sabie se poate obtine doar daca ai cumparat battle pass prime nu vad de ce ar fi scoasa. Doar un anumit numar de jucatori au acces la ea in plus daca mori o pierzi. De asemenea cei care au muncit 2 luni facand misiuni doar pentru ea ce obtin in schimb daca este scoasa?

:contra:

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare ok deoarece: multi oameni au muncit pentru sabia aia, unii si au cumpara bp ul special pentru ea si pana la urma, deaia exista bp ul cu bani, sa ai lucruri ce iti dau un avantaj.

Weasel_MD

User
    Player
    Salut justMONCLEEEEER, imi place ca vrei sa te implici in comunitatea gamster dand propuneri pentru sectiunea "Survival Classic"

Dar din pacate o sa fiu contra cu tine pentru ca multe persoane si-au cumparat battle pass-ul dand bani pe el... si sabia ninja face parte din aceasta achizitie. In plus persoanele care detin sabia ninja au muncit foarte mult ca sa o obtina si nu-i ar fi frumos sa o scoata... 

Deci in concluzie sabia ninja nu cred ca trebuie scoasa... si daca vrei sa nu te lupti cu un  jucator care detine sabia ninja  evital si nu te batea cu el...

De la mine ai un :contra: pentru aceasta propunere.

Bonne chance!

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut  justMONCLEEEEER, Apreciez implicarea ta aici pe forum cat si pe Survival Classic.

Te inteleg cu faptul ca Sabia Ninja este foarte op si nu o pot avea doar cei care si-au cumparat battle pass-ul, dar eu consider ca banii se fac foarte usor pe aceasta sectiune si ai putea foarte usor sa-ti cumperi aceasta sabie de la jucatori de pe /ah. Iar daca chiar vrei un gameplay corect fara sabie/talismane poti sa te lupti cu cei care nu detin aceste obiecte si sa-i eviti pe cei care le au.

Pana la urma unii playeri au dat din banutii lor ca sa aiba acet battle pass si nu le poate lua nimeni din obiecte (parerea mea) doar prin faptul ca acele obiecte sunt op.

Deci din pacate, de la mine au un :contra:

giphy.gif

7kick

User
    Player
    Salut,

Avand in vedere ca acea sabie se poate obtine doar daca ai cumparat battle pass prime nu vad de ce ar fi scoasa. Doar un anumit numar de jucatori au acces la ea in plus daca mori o pierzi. De asemenea cei care au muncit 2 luni facand misiuni doar pentru ea ce obtin in schimb daca este scoasa?

"daca mori o pierzi" Skoterstyle a murit de 8 ori cu talismanul, are o duzina?

KDA

User
    Player
    Salut! Desi multi jucatori doresc sa fie scoasa sabia, alti jucatori au muncit pentru ca sa obtina acea sabie, si chiar au platit. E adevarat ca e chiar super OP, dar nu poti sa faci asa usor rost de ea.

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Propunerea ta nu mi se pare una foarte buna deoarece jucatorul sau jucatorii respectivi au muncit pentru a o obtine si nu ar fi ok fata de ei sa se scoata. 

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Mie mi se pare ca nu este o idee foarte buna, deoarece multi oameni au muncit din greu pentru a lua sabia, unii chiar datorita acestui item si-au luat bp-ul si eu zic ca ar fi incorect fata de cei care o au sa se scoata

Deci din pacate de la mine ai un  contrac.png

Flix

User
    Player
    Salut!

Pentru acea sabie playerii au cumparat battle pass-ul si au muncit 2 luni, de ce sa scoatem sabia si sa ne batem joc de munca lor? :contra:

Last edited by a moderator:

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

Iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra.

Sabia ninja nu o sa fie modificata deoarece este un avantaj pentru cei care au platit pentru battle pass si au muncit sa faca tier 45 sa obtina acel item.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.