• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skyblock spring 1.12.2

Status
    Not open for further replies.

Andrei692131

User
    Player
    * Nick-ul tău:priPas

* Propunere: Sa avem acces sa omoram mobii care se spawneaza pe insula in gm1

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: nu o sa mai trebuiasca sa ne mutam de pe gm0 in gm1 si o sa fie mai usor si posibil sa mai scada din lag fiind playeri cu gm care au ff multi mobi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : O sa fie utila pentru a omora mobii si nu o sa mai trebuiasca sa ne mutam in gm0

* Subserver:SkyBlock Spring 1.12.2

* Alte precizări:  Nimic

_CrocodileYT

User
    Player
    :pro: Ar reduce lag ul și ar evita pierderea de timp de a te da pe survival sa omori un mob și sa te dai înapoi pe creative sa continui

Bodygiard1

User
    Player
    Salutare, nu consider ca asta ar fi o idee buna, deoarece in gm 1 nu primesti damage si ai primi un avantaj nedrept de asemenea nu e asa de greu sa schimbii intre gmc si gms. De acea de la mine ai :contra:  

Last edited by a moderator:

xyzz

User
    Player
    Salut 

Poți sa te duci in /spawn si dupa înapoi pe insula ca sa dispara mobii. 

:contra:

Andreea256se

User
    Player
    Eu care am acces la gm pe survival classic  zic ca nu este o propunere buna , astfel  tu ai fi invincibil intr-un trap daca te pui pe gm sa omori jucatorii (un lucru care nu mi se  pare corect) . Daca noi putem da in mobi atunci putem sa omoram animalele la cineva si el sa nu faca nimic , ceea ce ar face un avantaj prea mare jucatorilor cu gm.

Din partea mea ai :contra:

KNOWBADY

User
    Player
    Salut , stiu cum e sa ai gm1 si sa nu poti omora mobi cand esti in gmc , doar ca , sar putea face abuz pentru ca tu fiind in gmc ai fi invincibil si nu vei mai primi damage de la mobi .

Din partea mea ai :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Salutare, nu consider ca asta ar fi o idee buna, deoarece in gm 1 nu primesti damage si ai primi un avantaj nedrept de asemenea nu e asa de greu sa schimbii intre gmc si gms. De acea de la mine ai :contra:  
    Eu o sa votez :pro: nu consider ca tu ai donat 50 de euro ca sa ai mobi pe insula si sa nu-i poti ataca decat daca esti pe gms, dureaza destul de mult pana ii schimbi, plus, poti sa omori mobii fara sa iei dmg si din survival, daca ai IQ peste 20

DangerWolf

User
    Player
    :pro:  e frustrant sa nu poti omora niste mobi amarati si sa stai de fiecare data sa schimbi gamemode-ul, personal detin gradul de elite iar ar fii frumos daca nu ar comenta toata lumea care nu are elite pentru ca nu inteleg aceasta frustrare, fara suparare dar nu va vedeti decat interesul unii dintre voi.

PROXD

User
    Player
    Salutare.

Din punctul meu de vedere s-ar cauza multe buguri daca ai putea sa omori mobi din gamemode 1 instant.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, s-ar face abuz mult prea mare daca s-ar implementa aceasta optiune, nu dureaza prea mult sa te schimbi din Gamemode Creative in Gamemode Survival.
    De la mine ai :contra:

Alexic

User
    Player
    Salutare,
    Ne pare rau dar asa ceva nu vom implementa.
    t/c

Status
    Not open for further replies.