• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Skywars prea op pentru donatori.

Status
    Not open for further replies.

CristianNro

User
    Player
    Salut,doresc sa schimbati timp-ul pe care il are potiunea de strength de pe skywars pentru ca este prea over powered,un player a castigat de 5 ori la rand cu potiunea aia,ca un meci de skywars in medie tine c-am 2-3 minute si potiunea aia 2 minute,Si mi-se pare prea prea op ca sa aiba 2 minute si ceva potiunea pentru ca nu este corect pentru ceilalti jucatori,ok da,a donat dar asta nu inseamna sa le dati un asa avantaj mare,pentru ca chiar daca esti full diamond si ai protectie 1 pe tot,Acel player cu strength tot te bate din 4-5 sabii.Nici macar nu pot juca bine ca vine 1 player cu potiunea aia si omoara tot serveru si castiga cu 5 ba chiar 6 kill-uri.Mai ales ca unii au si auto clicker (presupun) Pentru ca ei cand pleaca de pe insula isi dau potiunea si dau cu sabia in gol,pur si simplu dau cu sabia pana ajung in centru sa-i omoare pe toti care abia apuc sa ia din chest-uri,si nu aveti idee ce combinatie este dintre kit-ul de ecologist,potiunea de strength si auto clicker,una de MINUNE.Eu sunt de acord sa le dati un avantaj,dar potiune de strength de 2 minute? Nu vi-se pare exagerat? Joci linistit si esti full diamond si mai e doar un player,numa vezi ca iese particule rosii de la potiunea de strength si nu ai ce sa-i faci ca daca mai e si full diamond iti da 4 sabii si te crapa.Eu sunt de acord sa le dati avantaje la minigame-uri dar potiunea aia mi-se pare prea ridicol sa aiba 2 minute si nu stiu cate secunde,eu cred ca ar fi mai corect ca potiunea aia sa aiba 20-30 de secunde ca asa nu mai are farmec skywars-ul.Vine unu iti da 2 sabii cu armura de iron si te crapa,intri in alt meci,la fel.

W_TapKing

User
    Player
    acel c-am ma face sa cred ca esti un copilas mic:c
    + daca as fi jucat skywars si ce ? Donatori au donat sa tina serverul in host nu ca sa va plangeti voi care va jucati mai mult pe banii donatorilor si pe banii staffului care ne tine svu in picoare ca sa vina frustrati ca tn sa se planga T/C

CristianNro

User
    Player
    acel c-am ma face sa cred ca esti un copilas mic:c
    + daca as fi jucat skywars si ce ? Donatori au donat sa tina serverul in host nu ca sa va plangeti voi care va jucati mai mult pe banii donatorilor si pe banii staffului care ne tine svu in picoare ca sa vina frustrati ca tn sa se planga T/C
    Nu ma plang,donatori cu 2 de i + alte greseli.In Fine.Doar ma deranjeaza faptul ca e mult prea op potiunea aia cu timpul pe care il are.Tie iti convine sa tot pierzi ca vin 2-3 cu potiune de strength sa-ti dea 2-3 sabii si sa te omoare non-stop? Abia apuci sa faci un win de raul lor.Si pana la urma nu sunt obligat sa donez,e alegera fiecaruia,si nu sunt singurul care se plange de problema asta,acum ceva timp si niste prieteni au creat niste tickete care nu au fost bagate in seama desii respectau normele. "voi care va jucati mai mult pe banii donatorilor si pe banii staffului" multi nu au card de credit sa doneze ca mine.

W_TapKing

User
    Player
    da imi convine sa pierd, e vina mea ca nu stii sa faci pvp? doneaza si tu si vei fii op la fel ca el

CristianNro

User
    Player
    da imi convine sa pierd, e vina mea ca nu stii sa faci pvp? doneaza si tu si vei fii op la fel ca el
    NU e vorba de pvp aici...Poti sa vi si full diamond cu protectie,daca ala are strength si iti da 3 sabii si tu abia il lasi low nu e vorba de pvp.I-am dat la un player un combo destul de ok de mai avea 3 inimioare a fugit si-a dat potiunea si ma batut.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Te rog foloseste modelul impus!
    T/C

Status
    Not open for further replies.