• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propuneri Survival Explorer

cristiq1w2e3

User
    Player
    1. Pickaxe cu care poti mina spawnere.
    - Opținere: /warb butcher, poate fi pus cu un preț de 30 rare keys (deja orice preț este bun pentru un fair play, 30 rare=$80mil în joc dacă cumperi de la alții, iar un spawner poate ajunge la 1-2mil, deci ca să răscumperi banii o să dureze mult timp).

2. Adăugați rare keys sau premium keys la kit Harmes.
    - Kit-ul este deja bun, dar având în vedere că dai 22e pentru up ca să-l ai, ar merita odată la o săptamână să mai primești si o cheie rară sau una premium. Ar fi un avantaj destul de bun și chiar util.

3. Sorter pe chunk hopper.
    - Cred că vorbesc aici pentru toate secțiunile, aș da dublu pe un chunk hopper cu sorter, sunt destul de bune și așa, dar e enervant când sparg altceva decât ce vreau să colectez îmi distruge totată sortarea de la fermă. Știu că ar fi o soluție un item sorter din redstone, faza e că pe explorer cel puțin redstone ul se stinge odată la 10min și nu merge să faci așa ceva.

4. Trash chest.
    - Un chest pe care să pui un semn cu [Trash] sau ceva de genu, iar orice pui în acel chest să dispară, să fie posibil cu input din hopper ar fi util pentru anumite ferme care produc iteme de care nu ai nevoie, precum cele de fier sau gold.

5. AFK block.
    - Pentru a da un sens la AFK pool și AFK crate, ar fi super tare ( dar greu de adăugat ) un block cu care să poți sta AFK 24h odată ce-l pui și stai pe el pe care să-l câștigi din AFK crate.

6. Preț de vânzare mai mare la Iron pe shop.
    - Vă bateți joc cu 3.5$/ingot la iron=). Ar fi util un preț mai mare la iron având în vedere faptul că nu se opține așa ușor. De început o ferma de iron cu vo 36 villageri ar produce în jur de $100k/h dacă ironul ar fi 10$ sau mai mult, dar la 3.5$ nici nu merită să te mai chinui să faci așa ceva.

Pelo

User
    Player
    Ceau, propunerea este destul de buna, doar ca nu respecti modelul, dar e bine argumentata de la mine ai un :pRO:

cristiq1w2e3

User
    Player
    Aa scuze, n-am știut că există model. O să refac propunerea mâine cu model dacă e nevoie=)

Pelo

User
    Player
    Aa scuze, n-am știut că există model. O să refac propunerea mâine cu model dacă e nevoie=)
    • * Nick-ul tău:
    • * Propunere:
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
    • * Gamemode/Minigame:
    • * Alte precizări: