• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Accepted Section proposal: Survival Explorer

Status
    Not open for further replies.

D3N

User
    Player
    1. Your Nickname: D3N23
    2. Proposal : Adaugarea unor noi talismane pentru a diversifica pvpul mai mult.Spre exemplu un talisman pe care sa il folosesti pentru a ataca alti jucatori,cum este axe-ul de sharpness 6.Puteti adauga spre exemplu un stone hoe/golden hoe care sa iti ofere atack damage doar cand este echipat in mana principala si sa poti da damage cu el.(Talismanul sa aiba atack damage destul de mare insa sa fie balansat,iar acesta sa fie scump,in jurul unei sabii ninja) /// Daca ideea acestui talisman nu este buna,cred ca ar fi ok sa adaugati voi un talisman care sa schimbe drastic pvpul si tot asa sa fie la fel de scump ca o sabie ninja,consider ca mai trebuie sa fie pe server un talisman scump care sa aiba aproape aceasi valoare ca o sabie ninja.Eventual sa coste un Stack de rare keys si 1 stack de premium keys....
    3. How do you think this proposal would benefit the community? Cred ca multi playeri og,care nu mai au timp sa intre sa faca lvl se vor apuca deoarece acest talisman nu necesita lvl pe axe/unarmed
    4. Why do you believe this proposal is useful? Cred ca ar creste veniturile voastre si ne ar ajuta pe noi sa ne distram mai mult
    5. Relevant Gamemode/Minigame (if applicable): Survival explorer
    6. Additional Notes (optional): -

RazvanTM_02

User
    Player
    Sunt de acord cu aceasta propunere pentru ca in acest mod pvp se va schimba deoarece a inceput sa devin plictisitor.
    Din punctul meu de vedere pentru ca aceasta segestie sa functioneze ar trebui ca harta de la warp pvp sa fie mai mare, cand omori pe cineva sa primesti un chest cu itemele lor pe lumea de survival si invizi sa fie scosi sau macar o limita de playeri sa fie adaugata.

Iulian0289aa11

User
    Player
    Mi se pare o idee foarte bună. Un talisman cu damage mare, gen ca un axe, dar fără să ai nevoie de level pe axe sau unarmed ar ajuta mult. Așa jucătorii care nu mai au timp de grind pot reveni și se pot distra pe PvP. Ideea cu costul mare e bună, ca să fie ceva rar și valoros, gen cum e sabia ninja. Ar schimba puțin PvP-ul și ar adăuga ceva nou și interesant pe server. Chiar cred că ar merita adăugat.

Patrick312

User
    Player
    Sunt de acord cu propunerea aceasta deoarece va aduce playeri in plus si vor creste veniturile serverului, multi playeri care s-au lasat probabil ca se vor reapuca datorita acestor schimbari iar pvp ul nu va mai fi asa plictisitor.

Andreiwxy16

User
    Player
    1. Porecla ta: D3N23
    2. Proposal : Adaugarea unor noi talismane pentru a diversifica pvpul mai mult.Spre exemplu un talisman pe care sa il folosesti pentru a ataca alti jucatori,cum este axe-ul de sharpness. insa sa fie balansat,iar acesta sa fie scump,in jurul unei sabii ninja) /// Daca ideea acestui talisman nu este buna,cred ca ar fi ok sa adaugati voi un talisman care sa schimbe drastic pvpul si tot asa sa fie la fel de scump ca o sabie ninja,consider ca mai trebuie sa fie pe server un talisman scump care sa nu aiba loc aproape de rare. chei și 1 stivă de chei premium....
    3. Cum credeți că această propunere ar aduce beneficii comunității? Cred ca multi playeri og,care nu mai au timp sa intre sa faca lvl se vor apuca deoarece acest talisman nu necesita lvl pe axe/unarmed
    4. De ce credeți că această propunere este utilă? Cred ca ar creste veniturile voastre si nu ar ajuta pe noi sa nu distram mai mult
    5. Mod de joc/minijoc relevant (dacă este cazul): Explorator de supraviețuire
    6. Note suplimentare (opțional): -
    Pana acum nu am avut ocazia sa ma apuc de survival explorer,insa sezonul urmator ma gandeam sa ma apuc si eu alaturi de team ul meu,iar aceasta propunere pare sa faca serverul copetitiv,exact ce caut eu si team ul meu.

Ionut0880

User
    Player
    Sunt de acord cu aceasta propunere deoarce ar schimba pvpul,va fi ceva noi si probabil se vor apuca si playeri og.

D3N

User
    Player
    de acord, s au sa poti da direct sponsoor pt level
    Asta cu sponsor pentru level ar fi prea pay to win si nu ar mai fi activitate la inceput de wipe.Dar cu talismanul pe care l am sugerat eu tot o sa trebuiasca sa faci lvl pe unarmed ca sa nu iti fie furat din mana si am uitat sa mentionez ca talismanul ar trebui sa aiba atack damage putin mai mare decat al unui axe cu sharpness 6 si sa iti dea 3-4-5 inimi in plus .Sa nu fie foarte op,dar sa fie un talisman scump si folositor.

emt1

User
    Player
    2. Proposal : Adaugarea unor noi talismane pentru a diversifica pvpul mai mult.Spre exemplu un talisman pe care sa il folosesti pentru a ataca alti jucatori,cum este axe-ul de sharpness 6.Puteti adauga spre exemplu un stone hoe/golden hoe care sa iti ofere atack damage doar cand este echipat in mana principala si sa poti da damage cu el.(Talismanul sa aiba atack damage destul de mare insa sa fie balansat,iar acesta sa fie scump,in jurul unei sabii ninja) /// Daca ideea acestui talisman nu este buna,cred ca ar fi ok sa adaugati voi un talisman care sa schimbe drastic pvpul si tot asa sa fie la fel de scump ca o sabie ninja,consider ca mai trebuie sa fie pe server un talisman scump care sa aiba aproape aceasi valoare ca o sabie ninja.Eventual sa coste un Stack de rare keys si 1 stack de premium keys....
    3. How do you think this proposal would benefit the community? Cred ca multi playeri og,care nu mai au timp sa intre sa faca lvl se vor apuca deoarece acest talisman nu necesita lvl pe axe/unarmed
    4. Why do you believe this proposal is useful? Cred ca ar creste veniturile voastre si ne ar ajuta pe noi sa ne distram mai mult
    6. Additional Notes (optional): -
    Doamne cineva cu o sugestie buna

-IoNuT-

User
    Player
    6. Additional Notes (optional):
    Este o sugestie foarte ingenioasa, o sa ajute pvp ul destul de mult, plus, cred ca si veniturile serverului vor creste.

sSnify

Developer
    Staff member
    Developer
    Hello,

Thank you for your suggestion and your interest in Gamster.org.

We are currently looking into ways to diversify the PvP, and your suggestion touches on an area we are already considering for future improvements.

While we cannot guarantee that your specific proposal will be implemented, we will keep it in mind as we continue to evaluate and refine the server's progression and balance.

In this sense, I thank you for your interest in helping the server and wish you continued fun on it.

Sincerely,
    sSnify.

Status
    Not open for further replies.