- Your Nickname: D3N23
- Proposal : Adaugarea unor noi talismane pentru a diversifica pvpul mai mult.Spre exemplu un talisman pe care sa il folosesti pentru a ataca alti jucatori,cum este axe-ul de sharpness 6.Puteti adauga spre exemplu un stone hoe/golden hoe care sa iti ofere atack damage doar cand este echipat in mana principala si sa poti da damage cu el.(Talismanul sa aiba atack damage destul de mare insa sa fie balansat,iar acesta sa fie scump,in jurul unei sabii ninja) /// Daca ideea acestui talisman nu este buna,cred ca ar fi ok sa adaugati voi un talisman care sa schimbe drastic pvpul si tot asa sa fie la fel de scump ca o sabie ninja,consider ca mai trebuie sa fie pe server un talisman scump care sa aiba aproape aceasi valoare ca o sabie ninja.Eventual sa coste un Stack de rare keys si 1 stack de premium keys....
- How do you think this proposal would benefit the community? Cred ca multi playeri og,care nu mai au timp sa intre sa faca lvl se vor apuca deoarece acest talisman nu necesita lvl pe axe/unarmed
- Why do you believe this proposal is useful? Cred ca ar creste veniturile voastre si ne ar ajuta pe noi sa ne distram mai mult
- Relevant Gamemode/Minigame (if applicable): Survival explorer
- Additional Notes (optional): -