• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Nu este permis dublu clicul în Gamster?

haideti_prietenii

User
    Player
    Salut, am fost interzis pe Gamster, dar cea mai mare problemă a fost că nici măcar nu dădeam autoclick-uri, iar ShadowXD a spus că: "Auto click-urile, macro-urile [DUBLU CLIC, triplu clic... nu sunt permise]”, și ați ghicit, dădeam dublu clic LEGAL, dar tot am fost interzis. Puteți să-mi explicați, VĂ ROG?

GR_Veteran

Call me back
    Player
    Salut, aș dori să vă informez că orice fel de „auto click, macro, dublu click... etc” nu este permis pe Gamster. Dacă aveți vreo problemă cu interzicerea accesului la server, vă rog să faceți o cerere pe forum, unde scrie cerere de unban/unmute sunet. Vă mulțumesc pentru timpul acordat

haideti_prietenii

User
    Player
    Salut, aș dori să vă informez că orice fel de „auto click, macro, dublu click... etc” nu este permis pe Gamster. Dacă aveți vreo problemă cu interzicerea accesului la server, vă rog să faceți o cerere pe forum, unde scrie cerere de unban/unmute sunet. Vă mulțumesc pentru timpul acordat
    vrei sa spui ca nu pot da dublu clic (butterfly)?