Salut, am fost interzis pe Gamster, dar cea mai mare problemă a fost că nici măcar nu dădeam autoclick-uri, iar ShadowXD a spus că: "Auto click-urile, macro-urile [DUBLU CLIC, triplu clic... nu sunt permise]”, și ați ghicit, dădeam dublu clic LEGAL, dar tot am fost interzis. Puteți să-mi explicați, VĂ ROG?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nu este permis dublu clicul în Gamster?
Salut, aș dori să vă informez că orice fel de „auto click, macro, dublu click... etc” nu este permis pe Gamster. Dacă aveți vreo problemă cu interzicerea accesului la server, vă rog să faceți o cerere pe forum, unde scrie cerere de unban/unmute sunet. Vă mulțumesc pentru timpul acordat
vrei sa spui ca nu pot da dublu clic (butterfly)?Salut, aș dori să vă informez că orice fel de „auto click, macro, dublu click... etc” nu este permis pe Gamster. Dacă aveți vreo problemă cu interzicerea accesului la server, vă rog să faceți o cerere pe forum, unde scrie cerere de unban/unmute sunet. Vă mulțumesc pentru timpul acordat
stiu ba dar am fost interzis permIn privinta interzicerii tale, poti creea o cerere de unban.