• IP Copied!
  Click to Copy IP
  Loading...
 • Join our Discord!
  Loading..
 • Welcome to Gamster.org

  Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

  Master.
  Reaction score
  904

  Profile posts Latest activity Postings About

  • Salut ma poti ajuta te rog sa primesc unban ,,Am primit ban fara sa incaalc o regula a serverului..:((((((((
   Master, eu presupun ca toata lumea are dreptul de a-siĀ sterge conturile de pe un site daca nu mai vor sa foloseasca site-ul respectiv. Asa ca si pe acest site ar trebui sa existe un buton pentru stergerea contului. Legat de cea ce mi-ai spus... vreau sa ii spui unei persoane care detine o functie mai mare decat al tau si sa ii spui din partea mea ca doresc sa solicit stergerea contului meu pe motivul ca nu vreau sa fie salvat contul meu pe acest site.

   Master.
   Master.
   Hello,

   Poti vorbi cu OWLY#2690

   Seara faina!

   VLADBP
   da
   deci mi am luat mute de la cineva pentru "spam" dar eu nu faceam nimic gresit. am dovada. ea abuzeaza staff va rog faceti ceva!!: deci daca nici asta nu se numeste abuz.. eu ma arunc pe balcon

   unknown.png
   unknown.png
   cdd
   unknown.png


   Salutare joc de doi ani aceasta platforma si as vrea sa va dau increderea mea imi puteti orice functie vreti pentru ca pe parcursul meciurilor jucand am observat multii jucatorii injurand si etc printre ei si putini foarte putini hackeri va pot fi de foarte mare ajutor sant pe joc de dimineata pana seara ajut pe orcine si ii imformez cu orice doar datimi o functie si va voi fi de ajutor doar asta vreau !!!!

   Salut!Eu de pe contul de discord Hib KiraLyagamiRyukshi am fost banat pe sv ul de discord gamster.Sunt banat pe server din mai sau aprilie daca nu ma insel ,facusem reclama la un sv.Se poate sa mi se scoata ban-ul?

  • Loadingā€¦
  • Loadingā€¦
  • Loadingā€¦