Salut Gronp, poti sa dai terog cu parerea pe cererea mea builder ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Profile posts Latest activity Postings About
-
Cerere Unban / Ban degeaba
Nume in joc : ManTeo02 , sectiunea:Survival 1.12 , ban pt hack , video :
De la cine am luat ban : Aryaa
Gromp am 2 cerinte.!1 as vrea sa iau grad hero deoarece Sparky076 care e admin mi-a spus sa iti zic daca ai putea sa imi dai acest grad.iar a II-a este Alinuta21 care are hero pe sectiune Creative nu a vrut sa dea mute pentru caps off iar ea mi-a zis ca nu e obligata sa dea daca nu vrea si as vrea sa isi ia remove.Multumesc de ascultare!Am uitat sa mentionez as vrea hero pe creative si pe Minecraft am numele de suntCristian
Mi-am uitat parola/I forgot my password
Numele meu pe Minecraft/My name on minecraft: Treienut
Da un ochi daca se poate
gromp as dori gradul helper daca se poate pe skyblock spring. sunt activ.pe minecraft ma cheama GGdragosGG.am 14 ani.
Salut! nick-ul meu: RuBeNhAnT , asi dori sa aflu cu ma conectez cu Launcheru-ul Gamster!
buna.Atasat va spu ca as vre sa aplic pentru rolu de helper. Am citit tuate regurile ale jocului. chiar mias dori mult sa fiu heler pe acest club tare de gameing
sunt activ sunt un numeros castigator de speed building si de build battle.mai nou ma pasioneaza surviver game si survaivalu.respect decizia adminilor si nu va fi cu suparare raspunsul
as dori sa aplic pentru postu de helpar
Buna admini. Va respect pentru decizile voastre de pe server dar astazi as vrea sa fac si eu o cerere de helper daca puteti. Poate nu am prea multe voturi am doar 10 voturi dar am fost admin helper builder pe foarte multe server si pot spune ca sunt experientat in aceste chesti de ,tempban tempmute etc sunt activ pe chat ajut playeri fara sa am grad! Va multumesc ca ati citit acest mesaj numele meu de pe minecraft este NOA12
puteti sa imi dati helper ca am 77 de voturi ma cheama AlinMinecraft
AlinMinecrafma cheama AlinMinecraftNu mai stiu parola la contu ColdCokeOriginal....cum pot sa o schimb...si nus logat pe sv imi cere /login parola(( pe mc
- Prenumele tău
aniel
- Cu ce nick-uri joci pe server:ZidaruAdv
- Primele 7 cifre din CNP: 5040122
- Vârsta:14
- ID Discord:Asasone#6469
- Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper
eoarece sunt o fire foarte calma,nu injur,sunt sociabil si cred ca sunt pregatit sa am o functia ca asta.
- Ai citit regulamentele? [Regulament]
a am citit acest regulament.
- Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă?:Am 5 ore pe sectiunea respectiva si Hero
- Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?:Am 16 voturi,votez in fiecare zi.
- Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server?
ot intra in fiecare zi 7 ore.
Multumesc ca ai citit aceasta aplicatie de helper.
1.prenumele: Iulian
2.numele din joc: Alikku
3: cnp: zcuze nu dau
4:varsta: 14 ani
5:ID discord: nu am
6:Motivul pentru care vreau sa ocum acest post de ”Helper ” este acela de a ma integra in surival si pentru a ajuta pe cei incepatori la anumite comenzi . Si vreau sa ii ajut foarte mult si sa fie multumiti si sa recomande si la alti jucatori de minecraft sa intre pe acest server.
7: Da am citit regulamentul Helper
8: Am jucat pe surival 1.9: 7-8 ore
9: Voturi pe surival 1.9 am: 48 voturi
10: Daca ma veti accepta va promit ca pe zi voi intra 2 ore ; voi respecta regulamentul ”Helper” si nu voi uta ca infiecare zi sa votez si sa zic celor incepatori sa Voteze serverul ”mc.gaming.org”.
Vreau sa va ganditi la asta si daca sunteti de acort ma puteti anunta pe minecraft. Va multumesc pentru timpul acordat...
- Prenumele tău: Danny
- Cu ce nick-uri joci pe server: ZepelinN
- Primele 7 cifre din CNP: scuze... eu dau date dar nu cele private
- Vârsta: 13
- ID Discord: ZepelinN#3449
- Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper: Vreau sa ma implic in sectiunea Creative si vreau sa facem cumva la nu stiu cate tokenurii sa poti unii mai mult de 4 ploturi (etc..) Am fii foarte recunascator daca am primii acest rank. Eu am cont premium si tocmai mi-am schimbat numele.. Pe numele vechi aveam undeva la peste 100 de ore.
- Ai citit regulamentele? [Regulament] Vreau Helper
- Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă? Am zis si mai sus... Am cont premium si tocmai ce mi-am schimbat numele.. Acum pe numele respectiv am 5-7 ore... Dar pe numele vechi am peste 100 de ore in Creative
- Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă? Creativ. Si am mai zis ca pe numele vechi aveam peste 100 ore si peste multe voturii =)) Votam in fiecare zii
- Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server? Pot fii activ aproape sau chiar in ficare zii (inafara cand plec in vacanta etc..) si pot obtine undeva la 5 ore pe zii.
Va multumesc foarte mult. Chiar si daca o sa fiu acceptat sau nu. Sunt recunascator ca am avut ocazia sa aplic pentru acest rank, Helper.
1.MaxCrt
2.12ani
3.vreau ca sa nu fie pvp pe strada si sa incerc sa ajut serveru
4.https://imgur.com/a/X93xo
5.am citit totul voi respecta regulile
Salut, te rog frumos ma lasi sa intru cu acest nume: sTif ? Imi apare connection error-Ar trebui sa te loghezi cu numele stif, nu sTif ! te rog frumos ajuta-ma
Salut!Ma numesc rikimaru97 si mi-as dori sa fac o cerere de helper pe ..Survival 1.12..Am 3 zile si 12 ore jucate pe aceasta sectiune,iar eu (nu stiu daca ma credeti),dar cand vad ca are cineva nevoie de ajutor incerc sa il ajut.Cateodata mai fac si giveway-uri cu iteme decente.Multumesc!
Mi-am luat ban ca am facut reclama vina mea stiu dar vreau sa imi cer szuce si ca nu o sa mai fac imi pare rau pe minecraft ma cheama FCnunso varog datimi unban si o sa promit ca nu o sa mai se intample din partea mea
cer helper pe sectiunea creative stiu multe pe sectiunea asta numele de pe server e LaGGeRFeeDTNT
- Prenumele tău
-
Loading…
-
Loading…
-
Loading…