• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Întrebare

Status
    Not open for further replies.

Naaaab

User
    Player
    Cum pot lua helper la cererea de helper? Am 13 și mă pasionează Assassins-ul și am nevoie de grad că sa tina mai bine playerii în frâu cu limbajul lor

Aici să răspundă doar stafful pt că playerii dau răspunsuri aiurea doar pt +1

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Pai dupa parerea mea ai fi bun ca prinzi hackerii, dar daca vei deveni helper va trebui sa o lasi mai moale cu prinderea hackerilor, pentru ca avand helper treaba ta va fi sa moderezi chatul si sa ajuti playerii. Oricum eu ti-as fi dat un pro. Succes!!!

Naaaab

User
    Player
    Eu și când filmez mă ocup de chat , eu am nevoie de helper că sa moderez mai bine chatul... Playerii eu îi ajut , celor începători le dau kiturile veteran și assassins . Aici este doar problema că nu am 14 ani , nu știu ce să mai fac , am făcut reclamații am făcut propuneri dar nimic din acestea de pare că nu mă ajută cu cererea de helper.. Nici nu pot sa fac 14 ani așa ușor , chiar nu se poate face o excepție? N-am jucat cu hack , dau dovezi bune , nu înjur , ajut playerii , dau indicații când cineva are nevoie de ajutor , nu pot sa fac mai mult de atât , am și eu limitele mele pentru că nu sunt robot . Eu îmi doresc helper că sa dezvolt și să asigur un confort subsectiunii Assassins că playerii sa fie cat mai multi și să își aducă prietenii , atât am avut de zis , Noapte Buna...

#Dennis

Legend Prison
    Player
    Daca se va face o exceptie la tine, se va face la toti. Cel mai bine e sa astepti sa faci 14 ani si apoi sti sigur ca ai o sansa in administrarea serverului. Bafta.

Theo#83

User
    Player
    Exact si eu am 13, dar gandesc ca mai este doar 1 an si pot face si eu cerere. Dar sper ca numai de 1 iunie sa fie modificat regulamentul si sa fie acceptati toti.

Majestikaa

我是人马(馬)座的
    Player
    Asteapta sa faci 14 ani, si fa cerere atunci :)

AlinT3o22

User
    Player
    Singura problema cum s-a spus si mai sus e ca nu ai 14 ani,poti astepta si sa revi dupa ce faci 14 ani.

Status
    Not open for further replies.