You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Întrebare
- Status
- Not open for further replies.
Pai dupa parerea mea ai fi bun ca prinzi hackerii, dar daca vei deveni helper va trebui sa o lasi mai moale cu prinderea hackerilor, pentru ca avand helper treaba ta va fi sa moderezi chatul si sa ajuti playerii. Oricum eu ti-as fi dat un pro. Succes!!!
Eu și când filmez mă ocup de chat , eu am nevoie de helper că sa moderez mai bine chatul... Playerii eu îi ajut , celor începători le dau kiturile veteran și assassins . Aici este doar problema că nu am 14 ani , nu știu ce să mai fac , am făcut reclamații am făcut propuneri dar nimic din acestea de pare că nu mă ajută cu cererea de helper.. Nici nu pot sa fac 14 ani așa ușor , chiar nu se poate face o excepție? N-am jucat cu hack , dau dovezi bune , nu înjur , ajut playerii , dau indicații când cineva are nevoie de ajutor , nu pot sa fac mai mult de atât , am și eu limitele mele pentru că nu sunt robot . Eu îmi doresc helper că sa dezvolt și să asigur un confort subsectiunii Assassins că playerii sa fie cat mai multi și să își aducă prietenii , atât am avut de zis , Noapte Buna...
Asteapta sa faci 14 ani, si fa cerere atunci
- Status
- Not open for further replies.