• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Adaugarea unui nou minigame

Status
    Not open for further replies.

Girl12345

User
    Player
    Buna!Am o propunere.S-ar putea sa adaugati minigame-ul pixel painters?Imi place la nebunie.Si o prietena a zis ca vrea.Ea ar fi spus pe forum,dar nu poate sa faca cont.Multi prieteni de la scoala ma intreaba daca serverul gamster.org are pixel painters.Eu nu va oblig,dar va rog din tot sufletul puteti sa il adaugati? :angel:                                                                                                                                                                                     Eu am fost Stefania si sper sa cititi acest mesaj.La revedere!                                                                                                                                           

Last edited by a moderator:

alexony2004

High
    Player
    Nu Ai respectat Modelul :contra:  

xShadow_

User
    Player
    Nu ai respectat modelul.

:contra:

DLKareless

User
    Player
    Model nerespectat. :contra:

LordRaven

User
    Player
    Contra, nu stim nimic despre acest mini-game din mesajul tau. In plus, n-ai respectat modelul

Status
    Not open for further replies.