• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Am pierdut parola contului!

Status
    Not open for further replies.

NovDenis

User
    Player
    Salut! Am un cont premium pe nume zPrinter_ care este premium, si mi am schimbat parola de la contul premium si mi am sters o din notes dar aia era si parola de pe server. Si nu mi pot recupera parola nicicum. Nu am dovada ca este contul meu pentru ca mi am schimbat windows ul si nu mai am niciun ss.
    Dar contul este premium si nu avea nimeni acc la el inafara de mine.
    Multumesc anticipat!

OsmiumRedox

VIP
    VIP
    Din păcate nu putem să-ți oferim contul înapoi dacă nu poți să ne prezinți nicio dovadă. Dar dacă găsești ceva, metoda de recuperare a contului tău este:
    • Daca ai probleme cu parola ta, daca ai uitat-o sau ti-a fost schimbata, poti sa faci oricand un ticket aici, pe Discord pe camera create-a-ticket
    • O sa gasesti pe acea camera o parte alba, este destul de important sa o citesti, pentru ca ofera informatii importante pe care trebuie sa le respecti cand faci un ticket
    • Dupa ce citesti tot, poti a click pe "Select a category", apoi pe "Password"
    • sa se deschida o camera speciala pentru tine de tipul "#ticket-[Numele tau]". Acolo poti sa scrii si in cel mai scurt timp vei fi ajutat de cineva.
    Tu în acest caz ai nevoie de premium off, dar repet, ai nevoie de dovezi că acel cont îți aparține!

Gamster team;)
    T/C

Status
    Not open for further replies.