• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Arena de pvp.

Status
    Not open for further replies.

alexpopovici

User
    Player
    * Nick-ul tău: Alladin14alex_2

* Propunere: Propun sa se schimbe arena de pvp, din cauza lagului pleyari mor in continiu la pvp , eu cred ca arena are prea mult lag din cauza marimi , totusi cred ca ar fi mai bine sa fie in end sau in void.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sa nu mai fie mult lag 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca ar mai scade din lag si ar veni mai multi la pvp.

* Subserver: Survival 1.12

* Alte precizări:   nimic

xValix1

User
    Player
    eu cred ca este o idee buna ca multi nu au un pc bun si au lag.

:pro:

Underground

User
    Player
    Mi se pare o idee ok si nu ar mai fii asa lag la cei cu pc mai low la pvp

agar

User
    Player
    Pro pt ca arena cum e foarte mare trebuie un pc mai bunicel sa ai fps normale în zona de pvp ca mănâncă multe resurse arena pt un pc slab și asa uns mica se generează repede și nu facă lag la fps eu am un 

PC foarte slab sa zic și mereu îmi pica 20 sau 30 fps de la cum am obișnuit 

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    Eu am lag pe arena actuala si o arena mai mica cu gropi pt 1v1 ar merge.

Cloacks

User
    Player
    O idee chiar foarte buna avand in vedere ca nu toti au un PC foarte bun .   :pro:

Libus69inbrt

User
    Player

Nice ideea Arena este prea mare , Lagu se face si la aia cu 1080, Extrem de multe locuri buguite , extrem de multe locuri unde tu te buguiesti cu elytra si intri in pereti

Last edited by a moderator:

HAWK

User
    Player
    pro, deși dacă ai lag nu e de la arenă / server, ci cel mai probabil de la internet / pc / laptop. apropo, în caz că „ai lag și mori din cauza lui” de ce nu iei măsuri? există soluții pe net cum să scapi de lag, gen faci asta și aia și-ți merge puțin mai bine.

ImAlex

User
    Player
    De ce ai avea lag de la arena? Lag-ul il ai de la PC sau INTERNET 

Din pacate pentru tine :contra: -Alex

agar

User
    Player
    @ImAlex dar daca stai oreaca sa te gandesti arena asta e formata din o tona de block   si cu cat arena e mai mare cu atat isi mananca din pc mai mult resurse eu nu am un pc abia ma duce in 70 fps  dar la warp pvp mai imi scade cu 10-20 fps  mai vine fac pvp la mine acasa ca acolo am  cu 70-80 ca acolo nu are ce sa se incarce de la harta sa creeze lag de la mc  

Luckywind

VIP
    VIP
    :contra:
    Te obliga cineva sa mergi la pvp ? poti pur si simplu sa cauti playeri pe mapa si sa faci pvp.
    Nu sunt un jucator care sa faca pvp, si mie imi place cum arata arena. Jucatori la pvp nu prea vad, deci nu are rost sa se schimbe o arena mare la care s-a depus efort pentru a o realiza.
    Ca sa diminuati lag-ul jucati cu setarile la minim, nu va bagati shaders sau texture packs.

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Parerea mea este ca se merita sa se schimbe din cand in cand! Ar fii frumos.

SanduK

Loyal
    VIP
    Imi place idee si ideile mele au fost spuse de colegi mei de mai sus deci ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.