• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Ban

Status
    Not open for further replies.

ww3cheater

User
    Player
    * Nick-ul tău: TheRed5REKT

* Propunere:  Propun ca pe serverul de Factions hackeri sa fie banati 24h si dupa permanent ,de ce dorim asta ? ei bine daca ei primesc 6h ban nu e nimic,12h la fel si tot asa daca ar primi 24h si dupa permanent ar fi mai bine nu ar mai folosi hack ...

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : S-ar goli sectiunea de codati ... 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Fara hackerii o sa fie mai multi playeri ,multi s-au lasat din cauza hackerilor

* Subserver: Factions.

* Alte precizări:Nu

Multumesc pentru timpul acordat.

F0r3st

User
    Player
    :pro: cum am discutat si pe server, majoritatea playerilor se bazeaza ca primesc 6h,12h,24h si dupa permanent si isi fac de cap asa, adica frate ai avut hack ? ban 24h si dupa permanent cum a fost si inainte.. acuma is mult mai multi hackeri... eu sper sa se bage iar faza cu 24h si dupa permanent. In opinia mea ar trebui sa se aplice regula asta cu 6h,12,24h la donatori, nush zic si eu...

Portocala Pro

User
    Player
    PRO, Ar fii o idee buna , dar prima data eu spun ca ar trebuii sa se dea Prima abatere: 7d , A doua abatere : 14d , A treia abatere : Permanent.

Asta e parerea mea.

Obliviousair

User
    Player
    :pro: Oricum se ajunge la ban, o data si o data, oricum v-a schimba ip, sa-si faca altele, dar merge si asa. :p

Status
    Not open for further replies.