• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Banat fara motiv

Status
    Not open for further replies.

lau2720

User
    Player
    https://www.youtube.com/watch?v=v51TKefwtmE&t=3s

Dupa cum apare in video o fost camila pe is si o inceput sa sparga toata insula + dupa am fost banat fara motiv,

dupa ce am jucat mai mult timp pe sv am vazut ca sunt favorizari pe sv facute de camila am facut o reclamatie la un modelator care e prieten cu ea si o zis ca a procedat corect 

in video apare cum am fost banat fara motiv, motivu nu a fost setat ... am jucat si pe skyblock si pe survival si nu am primit ban am jucat acid in 8 zile de joc timp pierdut degeaba pot zice am fost banat de camila am vorbit dupa cu ea pe skyblock si o zis ca regulamentu de pe acid e cum vrea www.gamster.org ei si nu are ce sa ii faca nimeni ... deci sunt sa nu favorizari ??? pe sv 

+ banuri fara motiv ?? numele de pe joc e lau2720

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    1Salut , eu sincer nu cred ca cineva ar da ban fara un motiv precis ,cum am vazut in video 

2Cererile de unban se fac aici ->>> https://gamster.org/forums/Forum-Cerere-Unban

3 Dupa parerea mea ,daca banul a fost dat pe drept o sa ramana ,dar despre asta ar trebui sa discuti cu managerul sectiunii respective 

4 Mai mult ca probabil ca o sa primesti ban cel putin pe forum pentru insultarea serverului in mod public .

lau2720

User
    Player
    Pai crezi ca e normal sa primesti ban dupa 8 zile de joc ? tu ce zici 8 zile de joc in care am stat zi de zi in jur de 9-15 ore pe zi ce zici cum e ?

vine un rahat de manager care pe sv zice ca are 12 ani imi zice ca regulamentu de pe acid e dupa cum vrea www.gamster.org ei ? oricum am ip dinamic pot sa fac conturi fara numar dar nu asta conteaza conteaza ca am primit ban pe munca mea si cum adica banul a fost dat pe drept ? ce am facut sa merit ban imi zici si mie ?

O zis deja operatoru de pe acid ca degeaba fac cerere de unban ca nu imi accepta cerearea regulamentu e facut de ea nu de owner :) ce zici de asta ? am primit mute fara motiv pe joc doar ca am scris pe chat censored si am primit mute 30m am facut reclamatie si o zis ca o fost acordat corect nu prea crezi ca nu are nici o logica ? alti injura pe chat si nu primesc mute eu primesc ce zici nu face favorizari ? manageru de pe acid ?? am jucat pe skyblock am injurat si cel mult am primit mute de 2 zile dar nu ban pe acid am zis f si am primit ban pe un cont de la camila ce zici ? e corect sa primesti ban asa ? daca vrei iti arat cand e camila on ma duc ii zic ca sunt lau2720 si scriu pe chat a si am primit ban pe ce motiv crezi ?

pentru ca eu nu o pup in cur cum o fac toti de pe sv :p astept sa vina un manager de pe alta sectiune etc sau owneru nu mai vorbi aiurea daca nu sti care e treaba Kronos + sunt sigur ca si tu o pupi in cur pe acid 100% :p

Last edited by a moderator:

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Eu iti zic sa te calmezi putin. Nu stiu ce crezi tu, dar managerii sunt bine alesi, iar ei nu ar da ban pe nedrept.

P.S: Este posibil sa fi banat si pe forum pt limbajul folosit de tine in acest topic.

Status
    Not open for further replies.