• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bedwars Suggestion

furkang9

User
    Player
    Nick-ul tău: furkang9

*Propunere: Faceți prețul stick-ului de 5 auri.

*Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Dacă prețul stick-ului de retur devine mai ieftin, mai mulți oameni îl folosesc și au loc diferite lupte.

*De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Cred că un pic la sută din jucătorii de la Bedwars îl folosesc acum, dacă devine 5 aurii, va fi folosit mai mult.

*Subserver: Bedwars(All Modes)

*Alte precizări: Sper că această propunere va fi acceptată. Apropo, am folosit google translator pentru a scrie această propunere, dacă am făcut multe greșeli, vă rog să nu mă judeca :)

DEVdex123_

User
    Player
    Salut! din partea mea ai CONTRA. Pentru ca nu ar fi ceva mai misto daca s ar schimba pretul, Bedwars-ul trebuie sa rmaan normal asa cum e , cate un mic update , mape schimbate etc. dar nu asa de mult. Sa ai noroc in continuare!
    CONTRA.

consenque_

User
    Player
    Hi there,
    i read your suggestion and i have to disagree with it. I consider that the kb stick has a well price at the moment.
    WIth that being said,
    CONTRA ( against )