• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Clash Royale clan-Gamster Academy

Status
    Not open for further replies.

Ionut aka olaboss

El Chapo Junior
    Player
    Buna seara 

Am o propunere la care as dori sa primesc un feedback scurt din partea ta cu un da/nu pentru a stii daca sa dezvolt ideea mai departe.

Poate ca ai observat in ultima perioada o dezvoltare semnificativa a jocului clash royale.M-am gandit ca ar fi o idee buna sa creeam un clan intitulat Gamster Academy deschis pentru toti jucatorii doritori, care spre uimirea mea am vazut a fi destul de multi.

Eu la momentul actual am 3100 trofee si pot tine in maini un clan, nu ar fi chiar primul acesta si cred ca m-as descurca sa il mentin activ.

M-am gandit si la ideea ca sunt doar 50 de locuri in clan si ca nu toti ar putea intra dar am putea sa facem inscrieri in fiecare saptamana introducand cel putin 10 membrii noi si eliminand 10 membrii vechi aflati pe ultimele pozitii in clan sau care nu sunt activi, asa vom putea sa le mentinem atentia si sa creeam un mic concurs saptamanal intre ei.Vom putea sa mai eliminam din ei daca nu sunt activi la clam chest/clan battle chest.

Vom putea organiza turnee intitulate Gamster Championship si vom putea rasplatii castigatorii intr.un fel, eu am destule gemuri si pot introduce bani pentru a mentine clanul stabil.

Pentru a mentine legatura cu platforma online a sitului ii putem recompensa pe cei ce voteaza serverul, spre exemplu:

La 100 voturi primiti elder

La 200 voturi primiti co leader

Mai am multe alte idei ce consider ca ar aduce un mare + si sper ca doriti sa le auziti.

Astept va rog un feedback din partea voastra.

Multumesc ca ai citi pana aici, have a nice day.

MultiPlex

User
    Player
    Aici se face propuneri pentru server-ul de minecraft daca vrei sa faci o propunere pentru comunitate o fac la sectiunea de propuneri a forumului.

iiSwappy

High
    Player
    Respins.

:tc:

Status
    Not open for further replies.