• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Creative-Gamemode 0

Status
    Not open for further replies.

gAmiNgStaTie

User
    Player
     * Nick-ul tău:GamingStation

* Propunere: Gamemode 0 pe creative(nu dati deny pls ;-;)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce FOOOARTE multi playeri pe Creative!Deoarece majoritatea fac minigame-uri, adica serios, doar "tpa Granny in mc" sau "tpa me roleplay " sau "tpa me parkour(FARA FLY)" vezi in chat.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila pentru toti ce fac minigame-uri, si pentru mn pentru ca si eu fac Half Life 1 in mc si imi este foarte greu sa il fac daca toti zboara si altele.

* Subserver: Creative ofc

* Alte precizări:  Da, Gamemode 0.Multi oameni propun gamemode 0 si chiar nu imi dau seama de ce se adauga.Ar face creative-ul mai po*Cenzurat*r pentru ca il indragesc foarte mult deoarece a fost primul gamemode pe care am intrat de pe Gamster, serios.Daca chiar vreti ca sectiunea sa aiba acest topic de gamemode 1 only puteti face alta sectiune diferita numita Creativity sau orice altceva, daca ati facut GuildWars ma indoiesc ca nu gasiti un nume.Nick-ul meu in joc este Gamemode 0.Cred ca daca adaugati acest lucru Gamster ar fi mult mai po*Cenzurat*r deoarece pe Gamster Creative Aproape toata lumea face minigame-uri!Ar ajuta foarte mult comunitatea si in special pe mine, care fac un roleplay care pana acum a primit doar 10,9,9.50 niciun 8,7,6,5 sau altele!Ganditi-va mult inainte sa dati rate la aceasta propunere.

Anonymous

User
    Player
    Salut , sectiunea Creative este destinata pentru cei calora le place sa construiasca , propunerea nu este urata , dar sa faci gamemode 0 pe o sectiune de creative nu merge

Raspunsul meu este :contra:

Mersi pentru intelegere , pace ! ❤️

_Arangos314

User
    Player
    Au mai fost facute propuneri de genul si au fost respinse, dar mie imi place ideea, de la mine ai :pro:  .

EnricFTW

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Aceasta sectiune este pentru cei care vor sa is iincerce ideile fara sa se duca pe singleplayer nu pentru parkour etc / ar fi mai multe trap-uri. De la mine ai :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Motivele mai sus :contra:  

SanduK

Loyal
    VIP
    Creative este o sectiune unde iti exprimi ideile prin build si ai acces la gm1 sa iti fie mai usor . Cred ca ai inteles sensu sectiunei 🙂 si in unele ploturi pentru vizitatori se pu e automat gm0 . 

:contra: .

DomnulR

User
    Player
    :contra: o idee aiurea, de ce crezi tu ca se cheama secțiunea 'creative'? 

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    Cum a zis si Shadow :contra: .

Status
    Not open for further replies.