• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Cum intru pe gamster daca nu am premium pe cracked account?

Status
    Not open for further replies.

GabrielMih

User
    Player
    Acum cateva zile mi-am schimbat numele de pe contul meu premium GabrielMih pe care aveam /premium on in altul. Acum cand am incercat sa intru cu IGN-ul GabrielMih nu a mers pentru ca cica nu sunt logat cu contul de minecraft, dar contul e cracked. Cum se poate rezolva?

Cretu47

1947 - Trup și suflet pentru culori!
    Player
    Salut,

Daca aveai premium ON pe serverul nostru si apoi ti-ai schimbat numele la contul tau premium, progresul a ramas pe numele tau, respectiv GabrielMih (cu premium ON). Pentru a accesa contul la loc, trebuie ori sa-ti schimbi numele la contul premium din nou in GabrielMih, ori sa faci un ticket pe serverul nostru de Discord pentru ca un membru STAFF sa-ti puna contul pe premium OFF.
    Ticketul il faci aici: https://discord.gg/tfUggDQCUJ - la rubrica #create-a-ticket -> Password si de acolo unul din cei ce se ocupa de aceste probleme te va prelua.

Zi faina,
    T/C.

Status
    Not open for further replies.