• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

De unde pot descărca Minecraft?

Psk

User
    Player
    1. Nume: Psk.
    2. Problemă/Întrebare: Problema este că am încercat să bag acel launcher (postat de voi) și pot spune că a fost mai mult o bătaie de cap. Nu mă putem conecta de pe acel launcher, iar Minecraft-ul meu a fost înlocuit cu launcher-ul vostru (definitiv). Nu prea am reușit să scap de el și astfel am reușit să-mi stric Minecraft-ul. Acel MC îl aveam de 2-3 ani și nu am avut probleme cu el, dar am zis să încerc " cadoul " vostru și să beneficiez de acele bonusuri sau ce îmi oferea launcher-ul. Acum nu-l mai găsesc, am instalat tot felul de *Cenzurat*ii și nimic. De unde pot face rost de vechiul Minecraft? Recent mi-am băgat W10 și am șters mai tot ce aveam în pc.
    3. Alte precizări: O seară plăcută!

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Acest launcher este Gamster Launcher, deci poti avea minecraft de aici:

Sau poti sa gasesti pe internet.

• Like
    Reactions: Psk

Psk

User
    Player
    Ok. Mulțumesc! Nu am vrut să fac dublu-post, am așteptat să-mi răspundă cineva. Am găsit într-un final. Era ceva în rusă parcă sau ceva de genul acesta și văd că merge super bine. Mersi oricum!
    Se poate închide. O seară plăcută!