• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Escape Mode

iSmash0

User
    Player
    • * Nick-ul tău: NiceDeath
    • * Propunere: Escape-ul cel vechi(2020) de pe sectiunea Parkour.
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Escape-ul vechi ar aduce inapoi atmosfera si stilul de joc cu care multi jucatori erau obisnuiti, facand sectiunea mai atractiva. Multi dintre jucatori preferau varianta veche deoarece oferea o experienta de joc mai captivanta,sa ramana si cel din prezent dar sa fie adaugat si Escape-ul vechi. Reintroducerea lui ar putea atrage inapoi jucatori vechi si ar creste activitatea pe sectiune cat si pe server.
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dupa cum am spus si mai sus, ar putea fii mai interesant Escape-ul, ar aduce playeri vechi(cand escape-ul era pe sectiune erau 300+ on) si lumea nu s-ar plictisi chiar atat de mult. Escape-ul de acum este lung si plictisitor dar cel vechi eu cred ca va reusi sa capteze atentia playerilor si acestia nu se vor plictisi incercand sa caute iesiri si sa treaca la nivelele urmatoare. Eu zic ca cel mai bine e sa ramana si cel de acum,ca playerii sa aleaga ce vor sa joace.
    • * Gamemode/Minigame: Parkour
    • * Alte precizări: Eu zic ca merita incercat :))