• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Eu nu o sa primesc niciodată helper pe acid island

Status
    Not open for further replies.

PGLxD33

User
    Player
    De ce nu pot lua helper nu e corect, citesc de fiecare data regulamentul când fac cerere dar eu primesc doar CONTRA, uite zic acuma la început cand am intrat făceam umpic spam dar făceam in scop bun pt ca ajutam pe alti jucători care aveau nevoie, cand nu era un admin ( etc. ). Dar mam obișnui ca sa primesc doar CONTRA asta e poate asa e ca sa nu primesc niciodată helper pe acid island, eu va mulțumesc ca vați uitat si la ce am scris eu, o zi buna. :crying:

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Nu trebuie sa fi dezamagit. Poate nu esti indeajuns de activ ca sa meriti pro. Poti sa incerci sa fi mai activ pe chat, dar sa nu mai ajuti playerii spamand, cum ai spus tu mai sus.

Tocmai m-am uitat pe cererea ta de helper si ai primit respins pt ca ai facut reclama la un canal de youtube. Daca ai intra la cererea de helper si te-ai uita la poza pe care a pus-o VioMat ai intelege.

Last edited by a moderator:

bogzilla

Moderator Kipvp
    Player
    Ti-am vazut cererea si dupa parerea mea ai fost respins deoarece un manager a prezentat o dovada in care tu ai facut de 2 ori reclama la canalul yt, caps si spam.

Parerea mea.

xCosty

User
    Player
    Ai niste cerinte , respecta-le , o sa obtii ceia ce doresti

Alexia

Sit down
    Player
    Inchis.

Status
    Not open for further replies.