• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Factions

Status
    Not open for further replies.

LilDark_

User
    Player
    Nick-ul tău:DxrkLord 

* Propunere: sa se scoata /bounty 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : am avea mai multa distractie atunci cand ne jucam

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pai de unde sa incep. Pot sa dau /bounty MutFame cand e pe vanish ca sa vad daca e online sa ne asiguram ca putwm abuza,asta merge pe oricine care e pe vanish , nu vlad in particular.A doua parte este faptul ca atunci cand dai bounty pe un player ai acea busola si cu ea , chiar daca e facuta sa te caute, cand esti in buncar vine dupa tine si iti distruge tot timpul investit in buncarul ala.De exemplu, ieri de la 18:00 pe 1 ianuarie am stat 4-5 ore sa fac un cartier, iar in 20m deja mi l au gasit pentru ca au dat bounty pe mine

* Subserver:Factions 

* Alte precizări:   scoateti frate tot ce strica jocul , nu e nimic fun sa stai cu busola sa gasesti un buncar, ne strica toata distractia. Asa , daca refuzati propunerea asta sa nu mai intrebati de ce celalalt server de factions are 200 playeri si la noi sunt maxim 50, pentru ca acolo au o comunitate mai ok si se ocupa mai mult de sectiune decat se ocupa la noi

NoHackKID_

User
    Player
    :pro:  e prea op asa, nu mai poti sa faci bk no claim ca ti l gasesc copii , nu e corect. trebuie scos! inainte stateai 20 de ore sa gasesti un bk si acum 5m ? pe bune?

MarianTudosa

User
    Player
    :contra: mie imi place bounty pentru ca ma ajuta si este o parte din joc nu este vina mea ca voi luati raid

Last edited by a moderator:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :contra: Da, busola este foarte OP, poti sa gasesti foarte repede un buncar cu ea. 

Dar se poate scoate busola sau sa i se mareasca pretul de cumparare.

Se poate face un timp in care sa functioneze busola--- 500k--functioneaza 2 minute

1kk--functioneaza 5 minute

Kasiey

VIP
    VIP
    :contra:  e foarte OP si  repede iti iei raid la bk. 

si nu prea imi place

vpnMAESTRU

User
    Player
    :contra: foarte op, iti poti lua raid in cateva secunde, din propria experienta vorbesc.

zSaKyeen_

User
    Player
    Este destul de op,dar poti lua raid repede.Nu as vrea sa stiu ca playerii isi iau raid din comanda asta.De la mine ai :contra:

LilDark_

User
    Player
    Nu stiu daca voi ati inteles, dar eu am propus sa se scoata /bounty,nu sa se adauge.Acolo am mentionat cateva chestii legate de /bounty care nu sunt fun.Astept sa va editati vote ul

-key_gaming-

User
    Player
    :pro: te cred man si eu mi-am luat raid..chiar te inteleg si as vrea sa se scoata bounty!

Ursuletul22

User
    Player
    :pro: este nasol si pentru noi ca jucatori si pentru staff pentru ca putem sa vedem daca sunt pe v!

[MrTopStep]/

User
    Player
    :pro: muncesti la un buncar/cartier dupa vine unu cu busola....si cu staff-ul este nasol deoarece poti sa vezi daca este cineva pe v!!!chiar vreau sa se scoata

_xWuRsSt_

User
    Player
    :pro:  sunt de acord sa se scoata comanda /bounty deoarece lumea o foloseste doar pentru raiduri...si poti sa vezi daca este un staff pe v!

Last edited by a moderator:

Gamerultes

User
    Player
    :pro: am muncit la cartier si a doua zi m-am pomenit cu claim langa..asta chiar e bataie de joc

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Daca nu a fost scoasa pana acum, o vom scoate.

Status
    Not open for further replies.