• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Fara gamster 2.0

Pelo

User
    Player
    * Nick-ul tău: PeRiCoLIQHaHa

* Propunere: sa se scoata gamster 2.0

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar fi mai frumos din cauza ca update-ul asta e mai naspa si playeri ar putea deveni mai usor membri staff si n-ar mai fi lag

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu as vrea sa se scoata sa putem avea acces inapoi la ban/kick/mute pentru ca foarte multa injura prin diferite metode si anti cheatul nu le da ban si daca zici fuck iti da mute 30 de zile si sa fie inapoi supreme si alea cu pretul lor original

* Subserver: Global

* Alte precizări: Da, as vrea daca nu se aplica aceasta cerere macar sa bagati inapoi tournament

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Salutare, este propunerea asta sugerata de tine doar o durere? Deoarece nu poti ajunge Staff? Serverul a ajuns cu mult mai organizat prin 2.0 dar da, are si cateva chestii contra care unele sunt foarte clare dar in rest update-ul a beneficiat mult serverul. Cel mai bun ar fi Staff-ul Global. Am reusit (pe perioada mea ca Supervizor) sa acopar o mare parte a sectiunilor cu ajutor informativ si aplicativ. Sistemul de report este mai bun, s-au alaturat mai multi jucatori si asa mai departe. Daca doresti sa se readauge tournament poti realiza o sugestie separata mai detaliata.
    La partea cu mute 30 h/d/m/etc iti raspund cu o alta intrebare: De ce ????? De ce incalci regulamentul? Iti sugerez sa-ti pastrezi cuvintele tie si doar tie. Daca te enervezi poti da disconect, accepti problema, stai putin si dupa revii. Ca sa ne intelegem da te inteleg si eu doresc schimbari dar nu chestii critice!
    Iti doresc in continuare sanatate si fun. Spor.
    Vot final - CONTRA

Pelo

User
    Player
    N-ar fi cel mai bine staff global din cauza ca pe ce sectiunile mai moarte nu intra staff-ul si daca injuri asa ”fu* *ui” nu iei mute, de 3 ori au injurat persoanele asa si nu au luat mute

Pelo

User
    Player
    + ca inainte erau 5-10 staffi pe o sectiunea poate chiar mai multi si mereu era unu on dar acuma n-am mai vazut unu de vro 5-6 zile

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Posibil din cauza ca numarul de personal s-a redus, retras, scutit,etc…?
    Cel mai probabil au fost sanctionati dupa ceva timp, chiar daca nu au fost sanctionati chiar in acel moment! Inainte da, intr-adevar erau mai multi membrii Staff, peste 100 cand eram eu Staff Minecraft dar ca sa stii, fiecare a crescut si trebuiau sa mearga mai departe in viata si nu au mai avut timp. Eu unul sunt un exemplu, am plecat ca am examenul de bacalaureat si am viitorul meu in frunte.

ToolAssisted

hehe
    Player
    Hello there!

In principiu Gamster 2.0 are up-uri si down-uri, orice update care a fost sau va fi va avea persoane care sunt impotriva. Nu inteleg ce te nemultumeste, faptul ca nu mai poti deveni staff asa usor?

Vrei sa revina accesele mute/ban/kick la donatori? De ce sa fie treaba donatorilor sa aiba grija de server? Se poate abuza usor.

Injuri si iei mute 30d? Da, e aiurea dar asta e Penalty System-ul. Cum s-a zis mai sus, ține pentru tine, ai butonul de disconnect, te calmezi si revii.

CONTRA

MrPies1

User
    Player
    Salut, din punctul meu de vedere, nu cred ca ar trebui donatorilor acces la /ban /mute /kick etc, pentru asta exista stafful, da nu mereu este cate un staff on, insa deobicei este, cu atat mai mult daca playeri vad ca cnv injura si nu iau mute, ar putea ajuta stafful prin ai teimite ss cu chatul, iar playerul oricum va fi sanctionat. Totodata pana acum erau multi donatori care abuzau de /ban /mute si /kick de aceea cred ca ar fi o idee proasta sa aiba donatori acces la aceste comenzi.