• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected global

Status
    Not open for further replies.

alexsasaaa

User
    Player
    * Nick-ul tău:alexsasaa

* Propunere: Acuma , e foarte nasol cu itemele care expira deoarece unii nu-si permit sa-si cumpere grade si asta ar face jocul pay2win dar , am gasit o solutie nu stiu cat de greu o sa va fie sa bagati aceasta dar macar sa o auziti : cand moare cineva cu Legend de exemplu si unul cu grad Default vrea sa ia itemele si acolo sunt din kitul respectiv sa nu le poate lua ca la itemele din gamemode
      *Propunere2: Schimbati anticheatul acesta cu altul sau nu stiu care e problema (probabil de la anticheat) dar cand facem PvP nu se baga marul uneori sau ne blocam in blocuri aceasta problema a aparut de 5 luni si nici nu s a rezolvat de atunci , foarte multe persoane sau plans de aceasta . Cunosc persoane care s-au dus pe alte servere sau chiar s au lasat de minecraft deoarece aici PvPul e foarte naspa . Va rog . atentie ca o sa pierdeti playeri in asa mod

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar influenta foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Da , deoarece multi sau lasat din aceasta pricina

* Subserver: Global

* Alte precizări:   Sper sa ma bagati in seama

Last edited by a moderator:

Tudy_Boy06

User
    Player
    Salut, Prima propunere nu cred ca are sens.. mi se pare bine asa cum e cu itemele de donator.

La a 2-a propunere cu anti cheatul pot sa zic ca si eu sunt de acord cu tine si ca trebuie facut ceva la el.

Avand in vedere ca modelul nu are si "propunere2" pot vota doar la cea principala si iti voi da un :contra: din pacate.

Succes!

FenixG3

User
    Player
    Salut, prima propunere mi se pare total fără sens. Nu este un sistem pay2win, ci doar dacă plătești, vei avea un avantaj, avantaj pe care ți-l poți face și cu bani din joc. 

Pentru propunerea 2, trebuie sa zic ca Intave este destul de bun. Totuși, poate ar trebui ceva făcut la el. În schimb, de cele mai multe ori intave sanctioneaza corect cu ban, și chiar nu cred ca te deranjeza dacă îți iei kick, ceea ce da, se întâmplă des sa fie un kick fals, pe un player lipsit de hack

Cu toate cele spuse, votul meu este 

:contra:

Succes! 

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Acele kituri au fost puse sa expire cu un motiv anume, daca un donator ii da zilnic unui jucator fara grad kiturile acesta va face foarte usor iteme, sincer nu mi se pare Pay2Win, daca nu ar fi asa, donatorii nu ar mai avea voie sa dea kituri iar.
    De la mine :contra:

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut, kiturile au fost puse sa expire cu un anume motiv cat de anticheat, acesta este foarte bun de la mine ai :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Buna,

Prima idee mi se pare inutila, dupa cum s-a spus si mai sus, daca un donator ar da iteme zilnic unui jucator fara grad acesta va face foarte usor itemele.

Iar a doua idee, cea cu anticheat-ul, eu am intampinat o singura porblema cu anticheatul, aveam lag si am spamat /warp staff, am luat ban pentru minimap, a trebuit sa reinstalez labymod-ul si abia dupa 30min si-a revenit, :contra:

Status
    Not open for further replies.