• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Global

Status
    Not open for further replies.

Andra__447

User
    Player
    * Nick-ul tău: Andra_447

* Propunere:  Sa n-ai voie sa dai kits unui player, daca acel player nu are rank-ul respectiv kit-ului.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Mai multi donatori.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Sa nu mai fie asa multi playeri op.

* Subserver: Global.

* Alte precizări: 

xStefanS

User
    Player
    Salut, Andra_447!

In primul rand vreau sa iti multumesc ca ti-ai dedicat timpul pentru a face o sugestie pentru server.

Imi place propunerea ta, sunt de parere ca nu este in regula sa dai kit-uri jucatorilor fara grad, deoarece acest lucru dezavantajeaza jucatorii fara prieteni cu rank, cei care nu au o persoana de la care sa primeasca iteme din kit-uri. Pe langa acest lucru, daca nu ar fi posibil sa dai iteme din kit-uri, jucatorii nu ar mai cere, deci donatorii nu vor mai fi deranjati de intrebari de genul "imi dai si mie iteme?". Votul meu este :pro: . Iti urez o seara frumoasa in continuare!

Semnat, 

StefanS

Denis Olar

User
    Player
    Asa era inainte si era foarte mare haos cu confiscarea itemelor,interogari de la cine sunt itemele etc.

Daca s-a mutat ca jucator sa poti avea kituri,de ce sa se schimbe la loc?

CONTRA

Andreea256se

User
    Player
    Pai daca nu ai mai avea voie sa dai kituri ar deveni pay to win ceea ce nu este prea k.

Jucatorii au donat pentru respectivele kituri si dupa mine este absolut normal sa ai acest beneficiu si sa le poti vinde.

De la mine ai :contra:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut! 
    Propunerea ta nu mi se pare una asa de buna.

In primul rand, unii ar avea un avantaj prea mare fata de ceilalti. Spre exemplu, eu nu am un grad pe skypvp si dupa mult timp de lupta cu un donator ii iau itemele, iar acestea se sterg. Efortul va fi pe degeaba si multi playeri s-ar lasa.

In al doilea rand, dupa ar fi prea multe persoane care nu ar avea iteme, iar altele ar avea iteme prea op si s-ar strica atmosfera si nu ar mai fi niciun farmec. 
    Din partea mea ai  :contra: . 

al3xionut08

User
    Player
    Salut! Ideea ta nu mi se pare ok deoarece kit-urile pot fi o monedă de schimb pentru itemele pe care le au jucatorii. După parerea mea, donatorii ar trebuii sa faca ce vor cu kit-ul pe care l-au platit. 
    :contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Buna, Andra! Iti multumim pentru aceasta propunere.
    Ti-am citit propunerea si am luat hotararea ca propunerea aceasta sa nu fie aplicata deoarece managerii sectiunilor aleg ce vor sa faca donatorii cu kit-urile pe care le au.
    De exemplu, pe GTA nu poti sa dai anumite parti din kit-uri, dar pe Assassins poti.

:tc:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.