• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Gradul Premium

Status
    Not open for further replies.

sasa.hangan47

User
    Player
    * Nick-ul tău:zAlexandru888

* Propunere: la gradul premium cand dai /kit premium sa-ti dea macar 1 key premium 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : /kit premium nu e folosit asa de tare si unii iau doar gamster launcher pt fly dar ar fi si mai tare sa dea premium key la /kit PS : daca credeti ca ar fi OP puteti schimba durata de kit

* Subserver:Sky Block

* Alte precizări:  Stiu ca vreti o asa propunere

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Iti apreciez ideea, si propunerea in sine, dar nu ti se pare ca ar fi prea OP pentru un grad free? 🤔 Gradul premium este facut doar sa iti ofere un avantaj de tokens zi de zi, si accesul la /fly! si cu toate acestea, /kit premium este folosit doar la nevoie.. daca nu il vrei, nu il colectezi.. daca vrei premium key, le poti cumpara! :contra: Multa bafta!

Hatakeer

User
    Player
    Propunerea mi se pare buna mai ales pentru playeri noi, un premium key nu strica odata la 7 zile parerea mea
    :pro:  

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    Chiar imi place ideea de a baga la /kit premium un premium key, ar fii un bonus pentru cei care folosesc Launcher-ul si sustin comunitatea.
    Odata la 2 zile nu mi s-ar parea chiar asa de 'wow' ca sa ai posibilitatea de a o folosii.
    De la mine ai un :pro:

Ady123

User
    Player
    E o idee foarte buna. Chiar ar fi bine că o dată la o săptămână măcar să primești o cheie premium de la launcher.

De la mine ai :pro:

trandafir

User
    Player
    Contra : sa zicem ca un 1 key premium = 1 vote key si 1 key drop , facem cat un premium , mai bine poti vota si sa astepti pana se strang membri la drop- key  , ca sa voteze , decat sa instalezi un Gamster Launcher care poate dura o ora sa-l instalezi .

Nu e o ideie buna

De la mine ai un  :contra:
     Daca nu spuii motivul de ce nu este buna ideea , potii primi warn.. se considera Post-Hunt.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.