• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Guildwars Propuneri

Status
    Not open for further replies.

AlexTV123

User
    Player
     * Nick-ul tău:alextv

* Propunere: 1.posibilitatea de a schimba numele breslei.ar fi ceva destul de interesant daca ai o breasla veche si doresti un nume nou sa o poti face.prima schimbare sa fie gratis apoi sa coste 10k puncte 25k 50k 100k si apoi sa nu mai poti.comanda sa fie accesibila de la king in sus si sa fie /k rename numelenou scrisa de 2 ori

2.sa pot fi 2 regii într-o breasla.daca ai un prieten foarte bun si doriti sa conduceti amandoi ati putea fi 2 king.stiu ca deja exista lord dar acela are unele comenzi restrictionate de ex /k nexus

3.adaugarea gradului de elite pe sectiune.acesta ar putea costa 40 de euro si sa aiba toate accesele emperor+/gamemode creative.

4.adaugarea unui warp enchant unde sa iti poti enchanta itm+sa repari tot ce ai in inventar pentru sa zicem 25k de banuti.

5.posibilitatea de a face un spawner x5.avand in vedere ca aici nu iti poti face ferma de spawnere macar sa putem updata un spawner cu o suma de bani.prima upgradare sa fie 10k 25k apoi 50k 100k si la final 500k.

6.mutarea borderului la 11k deoarece in prezent sunt la 500k baze imposibil de raidat

6.un wipe pentru ca nu a fost pana acum unul in adevaratul sens al cuvantului de cand a aparut sectiunea

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :poate multi playeri ar incepe sa joace sectiunea din curiozitate

* Subserver:GuildWars

* Alte precizări: Imi cer scuze ca am multe greseli de scriere in cerere dar e destul de lunga si ar fi durat destul de mult sa o corectez.

Magicutz1

User
    Player
    1) Sunt de acord cu schimbarea numelui breslei si eu vreau sa fac asta momentan ,dar singura posibillitate este sa o sterg si sa refac breasla ,ceea ce ar duce la pierderea punctelor si buff-urilor pe care le am pe campion.

3) Sunt de acord cu adaugarea acestui grad , dar in primul rand trebuie adaugat un kit la gradul emperor(supereme) pentru ca nu are  si dupa gandit si la gradul elite .

4) Cred ca ar ajuta mult aceasta propunere , pentru jucatori noi sa enchanteze iteme iar pentru cei vechi sa le repare .

5) Macar prin adaugarea acestui lucru am putea face xp mai rapid .

6)-7)-> am spus aceasi chestie , cu mai multe detalii , in propunerea postata de mine .

:pro:

qPandaa_

User
    Player
    Nu am de ce sa mai dau argumente. Chiar imi place propunerea ta, ideile tale sunt interesante. 

De la mine ai:

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Suna bine :pro:  

Duncan2003

User
    Player
    Salut, apreciez propunerile facute de tine. 

Primele 3 propuneri sunt scoase din calcul inca de la inceput, deoarece trebuie rescris plugin ul pentru a putea fi 2 regi intr o breasla si pentru a putea redenumi o breasla, intrucat nu sunt optiuni deja implementate, iar faza cu gm1 nu va fi adaugata, intrucat ar fi un avantaj destul de mare, pe langa accesul la fly, comanda la care numai membrii staff au acces. 

Restul, le voi lua in considerare. 

Inchis. 

Status
    Not open for further replies.