• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Hoppere-AutoSell Skyblock Spring

Status
    Not open for further replies.

LucaTra

User
    Player
    * Nick-ul tău: LucaTraditional

* Propunere: Hoppere cu autosell.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influentao in pozitiv facand munca mai usoara pt cei mai incepatori(Opinie subiectiva) .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face munca mai usoara la fermele de cactus automate/ferme de mancare/ ferme de orice leguma facand cei care au mai putin timp liber sa nu trebuiasca sa intre mereu sa vanda itemele dorite.

* Subserver: SkyBlock Spring.

* Alte precizări: Nu doresc sa precizez lucruri suplimentare.

Flix

User
    Player
    Salut!

Sunt de acord cu tine, AutoSell ul la chunk hoppere ar ajuta foarte mult playerii noi, insa, tinand cont ca se fac foarte multi bani din fermele de cactusi ar trebui ca chunk hopperul sa aiba un pret pe masura, de exemplu 1m - 1.5m. Multor playeri nu le-ar conveni acest lucru deoarece toti vor ieftin si op. Dintr-o vanzare a unei ferme de cactusi de la stratul 0 pana la 256 cu 16 chunk hoppere si 16 chesturi se fac in jur de 300-400k, deci 300-400k pe o ora sau 2 ore daca stai non stop pe insula, 2m - 3m pe zi. Dupa parerea mea se fac destul de multi bani / zi si cu chunk hopper-ul normal, daca s-au adauga AutoSell banii rezultati / zi s-ar tripla cel mai probabil. In concluzie, cred ca propunerea ta ar strica destul de mult economia sectiunii deoarece playerii s-ar imbogatii peste noapte. :contra:

Insa, ar fi o idee buna implementarea unui Sell Stick, aceasta costand 4m - 5m pentru a nu-l avea toti playerii.

Anastasia__

User
    Player
    Buna ! Sincer nu consider că această sugestie este una necesara fiindca este de ajuns sa scoti  itemele din chest si sa le vinzi.  Acest lucru ar crește prea mult economia deci nu este ok. De la mine ai :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Mie personal nu mi se pare o idee foarte buna deoarece este mult mai usor sa pui direct la vanzare itemele. 
      :contra:

PROXD

User
    Player
    Salutare.

Auto-sell la Hoppere exista pe skyblock air. In acest wipe pe skyblock spring banii se fac extrem de usor si nu cred ca ar fii bine sa se adauge auto-sell la hoppere si pe spring.

Din partea mea ai :contra: . Succes

Last edited by a moderator:

Neltro

User
    Player
    Salut,

Mi se pare o idee buna dar cred ca auto-sell cu 100% din pret mi se pare un pic prea mult, cred ca daca ar exista auto-sell sa fie deblocat dupa ce termini toate /q si sa inceapa cu 10% din pret dar sa se poata upgrada cu /is up. Astfel auto-sell nu va fi chiar asa usor de obtinut si ar ajuta si playerii ce prefera cu adevarat SkyBlock ul.

Acestea fiind spuse, votul meu este :pro:  .

ToneTer

User
    Player
    Salut!

Un Hoppere cu autosell nu mi se pare o idee chiar atat de buna, pentru ca banii se fac mai usor acum si daca ar fi asa ceva ar trebui sa aiba un cooldown.

De la mine ai contra :contra: .

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut LucaTraditional!

Propunerea ta nu mi se pare deloc buna. Cred ca este de ajuns sa colectezi itemele dintr-un chest si sa le vinzi singur, daca s-ar adauga un hopper cu autosell ar creste mult prea mult economia.

De la mine ai un :contra:

Alexic

User
    Player
    Ne pare rau dar acesta propunere nu este buna pentru sectiune.

Status
    Not open for further replies.