• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Intave

Status
    Not open for further replies.

Vlad_

User
    Player
    * Nick-ul tău:BauBauDAUDINOZN

* Propunere:  Sa se adauge Intave pe 1.12.2 survival&skyblock

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Bineinteles ca ar aduce beneficii

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu ar mai trebui sa asteptam sa dea ban staff-ul cheaterilor sau sa facem reclamatii, ar fi banati automat cum e si pe 1.8

* Subserver:survival classic/sb spring

* Alte precizări:  please henriks / Shadow

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, daca s-ar adauga Intave pe aceste 2 sectiuni, ar fi mult mai putini hackeri.In plus, aceste 2 sectiuni sunt cele mai po*Cenzurat*re pentru jucatorii de PVP.In concluzie, de la mine ai :pro:

HeroStrike

User
    Player
    Salut, Bau!

O propunere foarte buna, ar usura munca staff-ului pentru a depista hackerii. Venind de pe Classic unde sunt multe team-uri de pvp si foarte multi cu hack ne-ar ajuta enorm acest anti-cheat!

Votul meu este :pro:

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

O propunere foarte buna, deoarece ar putea ajuta sa nu mai fie atatia hackeri pe sectiunile respective si sa usureze munca staffului.

De la mine ai un  PRO.png

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

O propunere foarte buna, munca staff-ului ar fi mai usoara si sectiunea ar avea mai putini hackeri.

:pro:

Last edited by a moderator:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, BauBauDAUDINOZN!

Ai o propunere foarte buna, eu sunt de acord cu ea, daca acest lucru s ar implementa, sectiunile ar avea mai putini hackeri, iar mucna staff ului ar fi mai usoara.

De la mine, propunererea ta are :pro: .

KDA

User
    Player
    Salutare, BauBau!

Îmi place propunerea ta, deoarece cum au zis și alții, ar ușura foarte mult munca staffului și ar fi mai puțini hackeri pe secțiune!

AIin01

User
    Player
    Salut !

Tinand cont ca pvp-ul este si pe aceste sectiuni si hack-uri pentru pvp se pot folosii si aici . As fi de parere ca aceasta propunere ar fii folositoare , votul meu fiind :pro:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, BauBauDAUDINOZN!

Sunt de acord si imi place propunerea ta, deoarece ajuta staff sa inteleaga daca un jucator are hack mai usor.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

ToneTer

User
    Player
    Salut BauBauDAUDINOZN!

Ai o idee chiar foarte bune si chiar ai fi foarte util.

De la mine ai :pro: .

mini.

god gaymer
    Player
    Baieti, in mare parte conteaza si developing-ul. Ar aduce mai multe beneficii, dar majoritatea Intave-ului e mai mult pentru 1.8.9. Trebuie sa se faca intave si pt 1.12.2, acolo e de munca, si e diferit .
    Asta ar fi o posibilitate de ce nu s-a adaugat de cand s-a adaugat intave pe sectiuni. Nu se poate sa se adauge dintr-o clipire.

Sustin adaugarea anticheat-ului, chiar daca nu-s fan 1.12.2 . Orice sectiune are nevoie de anticheat, asta ar aduce un gameplay mai bun pe sectiune. Indiferent cat o sa dureze sau daca se va face, prin votul meu, as putea influenta decizia celor de la Intave.

DaniPrd

User
    Player
    Salut Bau , este o propunerea extrem de buna deoarece nu o sa mai existe asa multi jucatori cu hack  si va schimba cu totul secțiunea. 

De la mine ai :pro:

Flix

User
    Player
    Salut! Propunerea ta ar ajuta foarte mult sectiuniile Survival si SkyBlock ce ruleaza pe versiunea 1.12.2, insa tinand cont ca PVP-ul este diferit si mult mai complicat de inteles in acelasi timp ar fi si Anticheat-ul mult mai greu de facut si de optimizat, orice sectiune are nevoie de un Anticheat indiferent pe ce versiune este. :pro:

DarLIk457

User
    Player
    Salutare! Iti sustin ideea deoarece acest sistem va mai ajuta la scăderea persoanelor cu hack de pe sectiune . Este o idee utila . Din partea mea vei primi :pro: . O zi buna în continuare!

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

Multumim pentru sugestie, o sa fie luata in considerare pentru urmatorul update.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.