• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

[Intrebare] - De ce e lag pe server?

Status
    Not open for further replies.

KingOfDarkNess2

User
    Player
    Salut. Joc de ceva timp pe serverul Mc.Gamster.org, m-a atras foarte mult jocul EggWars. De aceea mi-am mai chemat 2 prieteni si de atunci jucam seara de seara EggWars pe acest server. Dar de curand avem foarte mult lag, ceea ce ne impiedica sa jucam cum ne-am dori, ce s-a intamplat de e atat de mult lag incat nu mai poti sa te joci?! E de la host?

Si mai vreau sa va dau un staff : E plin de hackeri pe EggWars si adminii nu fac nimic... /report nu mai exista si plus de asta si cand exista nimeni nu facea nimic. E plin de playeri care au Know-Back sau ceva de genu.

Asa nu se poate juca pe server, este un server foarte frumos dar aceste 2 aspecte il strica foarte tare... Fapt care o sa determine la plecarea multor playeri .

Spre sa mi se raspunda la cele 2 intrebari !

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Lagul se creeaza datorita numarului foarte mare de playerii care sunt pe server, aprox. 2000.

Naaaab

User
    Player
    1. Lagul nu poate fi rezolvat ( cred eu )

2. De hackeri nu avem cum sa scapam , Stafful ar trebuii sa se ocupe de ei , prin reclamatii , voi ii filmati si dupa ii postati pe forum si ei vor fii sanctionati

KingOfDarkNess2

User
    Player
    Mie nu mi se pare normal ca la un server de 2000 playeri stafful sa fie aparent inexistent. Cine crezi ca isi mai descarca program de filmat doar sa filmeze hackerii?

Pe EggWars e plin e hackeri si exista un lag de nici nu poti juca. Schimba ma hostu si staff-ul ca pierdeti playeri...

Daca la 2000 de playeri nu va puteti organiza ...

#Dennis

Legend Prison
    Player
    Lag-ul apare de la sine. Hackeri sunt peste tot, filmeaza-i, fa-le reclamatie si in scurt timp vor fii sanctionati.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Ma voi ocupa personal de rezolvarea acestor probleme :)

Status
    Not open for further replies.