• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Intrebare

Status
    Not open for further replies.

k3nT

User
    Player
    Salut eu sunt Mihai.Azi vreau sa intreb Staff-ul de pe mc.gamster.org,este posibil sa faci o cerere de helper global?

Theo#83

User
    Player
    Nu. Doar treptat. Adica: faci o data (de exeplu) pentru skywars si apoi pentru skypvp. Nu poti sa fii acceptat pe doua sectiuni deodata.

Cosmin

User
    Player
    Nu. Doar treptat. Adica: faci o data (de exeplu) pentru skywars si apoi pentru skypvp. Nu poti sa fii acceptat pe doua sectiuni deodata.
    Nu este adevarat.

Poti face o cerere pe o singura sectiune, iar daca iti faci treaba bine, poti avansa in grad.

Madalina

User
    Player
    Cererea grad se poate face doar pe o sectiune, iar daca indeplinesti toate conditiile si iti faci treaba bine poti avansa in timp, pana la gradul de Operator.

k3nT

User
    Player
    Cererea grad se poate face doar pe o sectiune, iar daca indeplinesti toate conditiile si iti faci treaba bine  poti avansa in timp, pana la gradul de Operator.
    Eu inteleg dar pot face o cerere de helper Global?

Naaaab

User
    Player
    Helper global nu , poti face doar sectional , si daca te descurci poti face si pe alte sectiuni dar aici va intervenii problema cu activitatea

k3nT

User
    Player
    Helper global nu , poti face doar sectional , si daca te descurci poti face si pe alte sectiuni dar aici va intervenii problema cu activitatea
    Multumesc am inteles.

Status
    Not open for further replies.