• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Invizibilitate

Status
    Not open for further replies.

faban32

User
    Player
    * Nick-ul tău: faban32

* Propunere: Cand cineva are invizibilitate , daca ii dai o singura lovitura , invizibilitatea sa nu mai fie...

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : 1.Eu cred ca este o schimbare buna , pentru ca acest lucru este implementat si pe cel mai mare server din lume (Hypixel). 2.Ar fi mult mai corect , spre exemplu : Daca cineva vine sa-ti sparga patul cu invizibilitate (abia bauta) , nu ai ce sa faci pentru ca indiferent de om , vei incepe sa dai cu sabia , dar la un momendat te opresti , si fix atunci jucatorul cu invizibilitatea vine pe langa tine cand tu te astepti mai putin...

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca ar fi o schimbare buna pentru ca jucatorii noi , care sunt obisnuiti cu Hypixel sau cu alte servere care sunt corecte la categoria de coding , voi avea o experienta placuta , ca la ei acasa...

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări:  Trebuie adaugata pentru ca este foarte enervant cand cineva nu isi pierde invizibilitatea cand dai in el , si tu erai obisnuit ca sa dispara....

Last edited by a moderator:

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

In primul rand, nu poti compara Hypixel cu Gamster, e o alta comunitate. Acolo lucreaza mai multi oameni, normal ca va fi altfel decat o comunitate de aproximativ 3000 de oameni, din care vreo 200 lucreaza la imbunatatirea serverului.

In rest propunerea nu suna rau, si pe mine ma deranjeaza faptul ca nu-mi pot vedea inamicul uneori. Dar daca esti destul de atent, il poti bate la fel de usor, ca si fara invizibilitate. Consider ca astfel competitia devine mai mare, si daca bati jucatorul respectiv, el fiind invizibil, te vei simti tu "mai bine" intr-un fel.

Votul meu este: :contra: .

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut! Ti-am citit propunerea si iti dau :contra:
    Pe scurt , potiunea de invizibilitate te face invizibil , nu e un camuflaj sa revii inapoi la forma ta initiala daca ataci / ucizi / arunci pe cineva in void (ma refer ca player) . Pana la urma nu e atat de greu daca cineva e invizibil , poti castiga si fara invizibilitate.

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    A fost adaugat la ultimul update.

:acceptat:

:tc:

Status
    Not open for further replies.