• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Itm GM LA PVP

Status
    Not open for further replies.

PlsAlex

User
    Player
    * Nick-ul tău:iSupremePvP

* Propunere: Propun ca toti playerii care au elit sii nu numai, sa vina cu itm Normale la pvp, Adica p4 umb 3

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii ar face mai des pvp.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : In opinia mea daca Vom face chestia ca un elite, sau nu numai. Un grad ce are gm, Sa nu poate veni la pvp cu itm gm deoarece Playerii ar fii mai atrasi sa munceasca sii sa faca pvp!

* Subserver:All

* Alte precizări:  In opinia mea, Nu, Nu numai in opinia mea, multi playeri se plang ca muncesc mult pentru niste itm pe care le pot pierde foarte usor la ./warp pvp, Pentru ca oamenii, Cei care au gm, gradele staff, Au itm infinite. (Deci eu as zic ca ar fii bine sa se faca Cum Eu mi am dat opinia)

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ai donat pentru acel grad o suma de bani, daca vrei sa ai iteme doneaza si tu :contra:  

DarkHaker.

User
    Player
    Este adevarat, donezi 50e pentru acest grad dar ar fi ok sa ramana doar cu construitul din gm si fara iteme de pvp, este foarte stressant daca te bati tu iti strici itemele si nu primesti nimic daca-l omor pe respectivul playeri :pro:

PirateHawk.

User
    Player
    Inteleg ce spui , dar pe cealalta parte donezi pentru comanda.

:contra:

Zyblade

User
    Player
    Faptul ca donezi 50 de euro nu te face cu mult mai special fata de alti jucatori.

Sunt de acord cu propunere si mie se pare o idee buna. Playerii ce nu detin gradul de Elite ar putea sa faca fata, ei sparg iteme, le consuma (pots) etc. in schimb cei cu Elite pot sa vina 24/7 fara sa le pese daca mor sau nu si asta scade interesul pentru a merge la /warp pvp sau pentru a face pvp in general. La /warp pvp te duci pentru a iti dovedi abilitatea de a face PvP si de a castiga iteme, Elitii cand mor dropeaza iteme ce nu pot fi luate. Niciodata nu mi-au placut aspectele Pay To Win. Consider ca faptul ca au acces la fiecare kit, de la Hero pana la Supreme, la foarte multe comenzi si la orice block din joc prin /gamemode 1 este de ajuns pentru suma donata.

:pro:

0hSamy

User
    Player
    :contra: Motivele mai sus.

DanutFTW

User
    Player
    :contra: Inteleg ca e ,,op'' dar nu se merita sa-ti cumperi elite numa pentru ,,building'' 

Status
    Not open for further replies.