• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Jail

Status
    Not open for further replies.

MOS

User
    Player
    M-am gandit sa fac o propunere in legatura cu timpul la jail. 

Din cate am vazut, orele la jail sunt inregistrate atat online cat si offline. De aceea ma gandeam daca orele s-ar inregistra doar online si eventual sanctiunile sa fie mai mici sau daca raman aceleasi sa fie facut ceva in asa fel incat jucatorii sa aiba ceva de facut in timpul sentintei.In momentul de fata, jucatorii nu sunt afectati de jail, daca primesc jail seara e si mai bine ca nici nu se simte. 

Nu vreau sa va plictisesc cu texte aici, am spus ideea pe scurt si daca vreti sa dezbatem acest subiect si sa va dau mult mai multe motive va astept cu un mesaj privat.

Multumesc anticipat :)

Neko

User
    Player
    :contra: Nimeni nu sta asa mult închis și on indiferent de scop..o sa înjure, o sa facă abuz de chatul pentru probleme și se ajunge la ban. E mai liniște daca-i lași să iasă de pe server și poate revin. Dar ideea ta ar însemna să pierdem playeri.. Da, încalcă regulile și folosesc programe interzise sa triseze dar sunt tot playeri Si ei ,iar noi punem aspect pe numărul nostru. Cu ei am ajuns ceea ce suntem acum.

Droe

User
    Player
    :pro: degeaba ii dai la unu jail ca tot cu hack joaca, in felul asta poate se invata si ei minte

iKokakola

User
    Player
    Daca ramane asa cum e acum sa creasca si orele de jail,minim 20-24h,e prea relax sa stai offline si orele din jail sa treaca..

Last edited by a moderator:

MOS

User
    Player
    :contra: Nimeni nu sta asa mult închis și on indiferent de scop..o sa înjure,  o sa facă abuz de chatul pentru probleme și se ajunge la ban.  E mai liniște daca-i lași să iasă de pe server și poate revin.  Dar ideea ta ar însemna să pierdem playeri.. Da, încalcă regulile și folosesc programe interzise sa triseze dar sunt tot playeri Si ei ,iar noi punem aspect pe numărul nostru.  Cu ei am ajuns ceea ce suntem acum.

Eu am zis ca eventual sanctiunile sa se micsoreze

Kaname

Builder MC
    Player
    Era un timp in care ma-am gandit si eu la propunerea ta, dar Allu are dreptate , asa vom pierde playeri, care au adus serverul in stadiul de glorie in care este acum. Chiar daca dupa parerea mea pedepsele sunt mult prea mici pentru cei cere folosesc Hackuri ( de orice fel ).

:contra:

SeeK

Banned
    Hammered
    Nu cred ca ar fi ok sa stai ex 8 ore online ca ai fost surprins cu x-ray, asa s-ar pierde multi playeri deoarece nu sta nimeni online 8 ore la jail + ca nici nu ai ce face.

Hex

Got m’s in the bank like yes, indeed
    VIP

GreenStain

User
    Player
    Eventual,s-ar putea mari timpul de jail,dar nu sa se duca doar cand esti online.O solutie in a constrange playerii sa nu mai foloseasca coduri,ar fi sa ii adaugam la un warp,gen "warp codati" si sa trecem numele la toti prinsi cu hack,sa fie un "colt al rusinii"

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    Propunerea ta e interesanta dar nu si eficienta! :contra: :(

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player