• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Kit hermes

Status
    Not open for further replies.

cristiq1w2e3

User
    Player
    * Nick-ul tău: cristiq1w2e3 

* Propunere: interzicerea kit-ului hermez celor care nu au acces sa-l ia

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar multumi multe persoane puse in dezavantaj

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar echilibra economia sectiunii

* Subserver: - 

* Alte precizări: acest kit ofera dezavantaj celor care nu au ''relatii'' cu elite sau god deoarece contine un spawner si nu mi se pare corect ca unii sa-l primeasca gratis in continuu si sa se imbogateasca! 

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, sunt de acord cu tine deoarece pot exista jucători fara grad de Donator care sa aiba ferme cu 20 de spawnere si sa produca multi bani si astfel se creează o inflație a economiei mult prea mari, multi playeri fiind nedreptățiți.De la mine ai :pro:

Last edited by a moderator:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, cristiq1w2e3!

Parerea mea este ca nu e nevoie de o asemenea schimbare, la momentul de fata, ori cine are acces sa cumpere iteme din Kit Hermes, ori cine ar acces la ele, daca strang o suma de bani si achizitioneaza de la o persoana care are grad-ul Elite+. + ca timpul de asteptare pentru a lua kit hermers-ul este relativ mare. 

De la mine, propunererea ta are :contra: .

Flix

User
    Player
    Salut!

Votul meu este :contra:  deoarece nu vad o problema prin faptul ca playerii fara gradul de Elite+ au voie sa ia kit-ul Hermes, nu ar ajuta absolut deloc economia acest lucru si tinand cont ca ai platit 50e/70e pentru acel grad nu vad o problema prin a vinde itemele pe care le-ai cumparat cu bani reali practic, daca am merge dupa logica asta nu ar fi ok nici sa vinzi Rare Key-urile de exemplu.

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Eu cred ca e o idee buna, deoarece unii nu isi permit sa cumpere gradul Elite, si asa cum ai zis si tu, daca nu ai prieteni ce detin acest grad este cam greu sa faci rost de acel spawner. Cei ce au posibilitatea de a dona ar fi mult prea avantajati fata de ceilalti, nu prea este corect. 

In concluzie, votul meu este :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna!

Consider ca nu este necesara implantarea acestei idei deoarece in momentul in care faci rost de iteme, nu conteaza daca le ai cumparat sau ai donat pentru kit uri. :contra:

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut,

Este foarte greu interzicerea kit-ului pentru playeri fara acces la el, deoarece trebuie o sanctiune sau sa fie cineva on 24 din 24 sa confiste itemele ceea ce este absurd.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.