• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Kit PvP

Status
    Not open for further replies.

dennis

User
    Player
    Nick: Dennis_Andrei

Propunere: Aduceti mapa veche de kit pvp inapoi.Sincer parerea mea esta ca noua mapa de kit pvp este foarte mare si face lag.Stiu ca a-ti primit multe propuneri cu schimbarea mapei de kit pvp dar sper ca o sa o luati pe aceasta in considerare.Joc de foarte mult timp si am si gradul de hero si aceasta este prea mare si face lag.Inainte de update erau 40-50 playeri dar acum dupa schimbarea mapei abea se mai strang 20 de playeri.Daca mapa nu va fi schimbata nimeni nu o sa mai joace si nu cred ca doriti asta.Toata comunitatea va roaga sa schimbati mapa inapoi.Multumesc anticipat.

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate: Eu cred ca daca mapa va fi schimbata in cea veche Kit PvP nu ar mai fii pe moarte ca acum

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?:Deoarece toata lumea vrea mapa veche inapoi dar nu zic nimic.

Subserver: N/A

Alte precizari: Nu

Sper ca aceasta propunere va fi luata in considerare.

Multumesc Frumos <3

kirito990

VIP
    VIP
    Mapa este frumoasa dar suntem acolo sa facem pvp, si ma incurca blocurile puse destul de mult, chiar ar fi frumos sa fie vechea mapa inapoi, sau ceva asemanator
    :pro:  

xShadow_

User
    Player
    Ideie este foarte buna.

DLKareless

User
    Player
    Hmmm.....

- Aceasta mapa mi se pare foarte interesanta si creeaza o atmosfera placuta pentru playerii din jur.

-Mapa este foarte mare si, daca ar fi cazuri de conectari massive pe kit, playerii ar avea unde sa se miste, sa se desfasoare etc.

-Totusi, o mapa mai mare si detaliata aduce mai mult lag.

-Am vazut playeri care se plang deoarece sunt incurcati de detaliile mapei (ziduri daramate, fantana, etc.) si au mult ping datorita acestui fapt, nu reusesc sa dea hituri cum trebuie, se misca in reloare, au drop frame etc.

-Este o mapa de KitPvP, deci predomina PvP-ul. Pentru ca playerii sa faca lejer PvP, sa joace cu sanse egale, fara ca unul sa aibe ping mai mare decat celalalt, propun schimbarea mapei de KitPvP intr-o mapa care creaza o atmosfera placuta, dar cu mai putine detalii, o propun pe cea veche.

De la mine pentru tine ai :pro:

Deea :3

User
    Player
    O idee buna. Este adevărat că, creează lag deoarece are prea multe detalii și este foarte mare mapa. Nu mai sunt playeri pe KitPvP cum erau înainte de wipe. Îmi place ca ne spui propuneri în legătură cu KitPvP. Asta înseamnă că vrei să ajuți și sa ne înmulțim cat mai repede. Îți apreciez propunerea și sper ca pe viitor ne vei mai da idei în legătură cu secțiunea noastră de PvP. Înseamnă mult pentru mine sa vad o persoana care vrea sa contribuie la ceva cu câteva sfaturi de folos. 

De la mine ai: :pro:

Mqro

User
    Player
    -O idee destul de buna,avand in vedere ca multi playeri au spus ca au lag...

Status
    Not open for further replies.