• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

KitPvP fara staff

Status
    Not open for further replies.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Am o intrebare: pe KitPvP exista staff? de cate ori am intrat playerii se jucau cu hack, fara teama, si nimeni nu facea nimic. Astazi am facut reclamatii la greu, adica si ma scuzati ca am facut asta, dar la o postare am prins 4 hackeri si i-am pus in acelasi thread. Va rog faceti ceva, puneti staff pe KitPvP. Multumesc!!

AlinT3o22

User
    Player
    Sincer it spun si eu de cate ori intru pe server e plin de hack-eri si nu vad nici un staff activ.

Patratel

User
    Player
    Voi face o propunere pe baza acestei chestii , multumesc de idee.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Aha, am vazut pe youtube hackul respectiv, se numeste bunny-hop. Dar am o intrebare: pe cine o sa recrutati ca staff pe KitPvP? Eu mai pot intra sa filmez si daca va deranjeaza calitatea videoclipurilor voi incerca sa fac ceva in legatura cu asta, desi nu am un PC prea bun. Multumesc ca v-ati irosit timp din viata pentru a citi si a raspunde la acest topic. Noapte buna!!

VioMat

Team Leader
    Player
    Inchis.

Status
    Not open for further replies.