• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected lobby mai mare de bw

Status
    Not open for further replies.

PiosYT

User
    Player
     Nick-ul tău:piosYT

* Propunere: lobby de bedwars mai mare

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : mai multi playery online

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :server mai po*Cenzurat*r

* Subserver:Bedwars MC

* Alte precizări: nimic

BeastFox

User
    Player
    Buna! Imi pare bine ca vii cu sugestii pentru serverul nostru dar parerea mea este ca nu ar trebui sa se mareasca lobby ul de bedwars,este pusa deja o limita si daca s-ar intrece aceasta s ar creea foarte mult lag.De la mine ai :contra: .

Adelyynoo

User
    Player
    Buna, imi pare rau sa iti spun dar limita de playeri pe lobby urile de pretutindeni este pentru a impiedica crearea de lag si alte neplaceri ce ar putea ingreuna serverul, eventual ar putea crea inca un lobby , dar nu cred ca va fi nevoie , totusi de la mine ai :contra:  

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut,

consider ca lobby-ul este destul de mare si cu constructii frumoase, in plus de asta, pe bedwars intrii sa te joci.

:contra:

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea lobby-ul este destul de mare+ Este o limita de persoane si daca treci de acea limita ar fi lag

:contra:

Coming4YOU

User
    Player
    Salut!

Lobby-ul este mare dupa parerea mea, plus ca daca am creste limita de 150 de persoane ar fi lag

De la mine ai  :contra:

EduardINFIN

User
    Player
    Salut! 
    Apreciez efortul depus in a face aceasta sugestie dar, eu consider ca lobby-ul este destul de mare si ca sunt de ajuns 150 de persoane altfel ar fi un lag mai mare. Asa ca de la mine ai :contra:  .

The_Speedo

User
    Player
    Salut, nu vad rostul propunerii tale, ar creste lagul destul de mult :contra:

Status
    Not open for further replies.