• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Mai putin p2w

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    * Nick-ul tău:  _DarkAshe_

* Propunere:  A elimina cumpararea keylor, si balansarea shopului, sa nu poti cumpara gm1

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :   In bine, serverul ar fi mai putin p2w

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :   Serios, am tras o privire pe siteul vostru si pare a fi de la un server p2w, scuzati de limbaj, dar ce *Cenzurat* mea, sa cumperi grad de staff? Vine un copil de 10 ani cu cardul lu' masa si isi ia staff. Am mai vazut niste kituri pe faction cu  Enchants: Protection 5, Unbreaking 5, Fire Protection 5, Thorns 3, Depth Strider 3  . In primul rand nu poti pune mai multe tipuri de protectii pe aceiasi armura, deja e un avantaj incorect fata de jucatorii obisnuiti, nu poti crafta armura cu prot mai mare de 4, inca un avantaj incorect, Si Unbreaking-ul maxim pe care il poti face este 3, daca asta nu este un kit p2w atunci nu stiu.

Bai, daca nu vreti ca jucatorii cu creative sa abuzeze de itemele din creativ, pentru ce le mai dati acces la comanda?!!?! Creativul ar trebui sa fie numai pentru staff si atat, daca stii cum foarte usor poti abuza de creative fara sa fii prins.

Sa cumperi key cu bani reali, numai in serverele p2w vezi asa ceva.

* Subserver:  Global

* Alte precizări:  Nu ma mira dece The Horizon o facut dupe pe serverul vostru. Nu ma luati gresit, imi place serverul dar cate odata cand vad diferentele acesta, imi doresc ca serverul asta sa dispara de pe fata pamantului

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Salut, inteleg la ce te referi, ce problema vezi la server si ca incerci sa rezolvi problema asta.

Iti spun opinia mea, fiecare avem o opinie personala legata de ceva.

Serverul intradevar este putin p2w, dar totusi, daca stai si te gandesti, sa platesti 800 de euro pe luna, sa dai atatia bani ca sa tii un server, e mult. Daca nu mai vrei sa fie p2w zic sa donezi cam 300 de euro ca sa ti serverul. Vlad si Dragos au incercat sa gaseasca un echilibru ca sa mentina serverul, nu sa faca ei bani din server. Kit-urile ofera mult este adevarat dar nu prea poti face ceva, acei oameni au dat banii pe kit-urile/grad-urile/etc.. alea ca sunt grozave, le aduc un mic/mare avantaj pe server si le ofera fericire.

Dupa, acei bani ajung in contul server-ului si sunt folositi pentru Host. 

Alta faza, suntem in Romania. O tara frumoasa, placuta si fermecatoare in unele aspecte, dar la noi Ron-ul nu este asa valoros ca si euro/dolar/lira/etc... si majoritatea host-urilor sunt platite in euro. 1 Euro la noi in romania variaza intre 4.7-4.8 lei si daca punem la socoteala TVA-ul (nu stiu exact cat este deci il pun in total 5 lei) este 5 lei. Gradul elite costa 50 de euro, care sunt 250 de lei din buzunarul tau dati pentru un gameplay mai placut si pentru sustinerea server-ului. Banii nu ajung la Dragos sau la Vlad, ajung la server. Primim kit grozav, permisiuni care pot ajuta in moderarea chat-ului/gameplay-ului pentru sanctionarea celor care incalca regulamentul atunci cand Staff-ul nu este prezent. La faza CU Staff-ul de 10 ani care vine cu banii parintilor, acel candidat care doreste sa ajunga in echipa STAFF primeste un test scris cu managerul sectiunii respective si daca il trece acesta va primii un training special si daca reuseste va ramane in echipa si va fi si dezvoltat mintal. In caz contrar, banii raman la server da, dar acesta are optiunea de a alege un alt produs vandut de server. 

Aici toti castigam, noi sustinem serverul, primim chestii grozave inapoi, serverul ramane pe ''Harta'' si toti suntem fericiti.

Daca nu iti place serverul, eu nu te tin, nimeni nu te tine, poti da disconect si poti cauta alt server pe placul tau FARA p2w.

Apropo, exista sectiuni care nu contin grade care pot avantaja alti playeri fata de tine cu iteme sau altceva. 

:contra:

DarkAshe

User
    Player
    Imi pare rau. Pur si simplu ocazional am niste momente in care  nu ma pot controla la fel de bine si ma iau de fiecare lucru. Doar terog sterge aceasta propunere.

JoshuaMCH

User
    Player
    Sunt De Acord Chiar Daca Mă Aflu Si Eu Printre Acești P2W Dar Da Este Prea OP Sa Dai 35E {175lei} Si Sa Iei Gradul De Admin Si Sa Faci "Ce Vrei Tu" Dar Tot O Data Nu Sunt De Acord Cu Ce Ai Zis Tu Aici Citez:  Am mai vazut niste kituri pe faction cu  Enchants: Protection 5, Unbreaking 5, Fire Protection 5, Thorns 3, Depth Strider 3  . In primul rand nu poti pune mai multe tipuri de protectii pe aceiasi armura, deja e un avantaj incorect fata de jucatorii obisnuiti, nu poti crafta armura cu prot mai mare de 4, inca un avantaj incorect, Si Unbreaking-ul maxim pe care il poti face este 3, daca asta nu este un kit p2w atunci nu stiu.
    Ok Intradevar Sunt Unele Absurd De OP Si Nu E Corect Dar Umb5 p5 si Fp3 Ar Fi Mai Ok Dar Cu Toate Acestea Eu Iti Dau Un
    :pro:  Si Sper Sa Se Remedieze Aceste Kituri 

Status
    Not open for further replies.