• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Mesaj de Interes

Status
    Not open for further replies.

NASA_Minecraft

User
    Player
    Bună ziua dragii jucători și iubitorii de Gamster și membrii forumului .

-Imi doresc sa ajut jucatorii si sa-mi deplinesc  visele, visul meu este de a avea grad pe un server de minecraft adica serverul vostru.Doar cei care vor raspunde la intrebarea aceasta. Va place gamster.org ? Vreau sa ajut dar nu pot pentru sunt putini de ajutat si toti playerii se bazazeaza pe ,,Staff''.

La raspuns scrieti si raspundeti la intrebarile aceste:

1.Vă place Gamster.org:

2.Vă place să ajutați playerii ?:

3.Care e visul tău?:

Acesta este un mesaj de Interes - ,,Doar cei cu bun simt si iubitori ai server-ul nostru''

luckytoef

User
    Player
    1. Sigur ca da, serverul preferat.

2. Mult imi place, dar, la momentul de fata, imi trebuie 1 ora. (am 25 vote-uri oricum)

3. Visul meu (In Gamster) este  de a putea ajunge un membru/staff cunoscut si respectat. In viata reala, este de a ajunge matematician si a face lucruri care nu s-au mai facut.

:D

Khaski RPG

VIP
    VIP
    1. Normal ca-mi place, este singurul server pe care joc, are tot ce trebuie, la ce-mi trebuie alte servere cand pe gamster gasesti tot ce vrei? :p

2. Desigur, mereu ajut playerii cand sunt online.

3. Nu am un vis momentan, sa joc pe gamster si sa ajut comunitatea pe parcurs.

VioMat

Team Leader
    Player
    Inchis. 

Status
    Not open for further replies.