• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected O propunere!

Status
    Not open for further replies.

Mesty

User
    Player
     * Nick-ul tău: OvidiuPlayz

* Propunere: Daca tot s-a bagat chestia cu itemele gm 1 si nimeni nu le poate lua si de acum cei  cu elite nu mai pot abuza ar fi ceva daca am mai avea o sansa la gm 1, pana la urma e 50 euro.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Intr-un mod pozitiv ca cu noul update nu mai poti da la nimeni itm gm 1 si oameni nu abuzeaza si o sansa iar la gm 1 ar fi ceva.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca cei cu elite au dat 50 e si e o suma mare macar o sansa de ar primi.

* Subserver: Gamemodurile pe care poti achizitiona grad.

* Alte precizări:  Asta e tot. Multumesc!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este okay cum este acuma, nu trebuie sa se schimbe nimic :contra:  

Skynudel.

User
    Player
    Imi pare rau , dar iti voi da  :contra:

Motivul este ca nu iti inteleg propunerea.. nu inteleg ce ai vrea sa spui.. data viitoare pune si o virgula.. si chestia cu sansa la gm 1.. ai gresit , esti sanctionat.. platesti

Geany

User
    Player
    Pentru voi cu elite e bine dar pentru noi donatori mai mici si gradele cum ti se pare?Tu iti poti lua orice printr-o singura comanda,voi ati donat pentru elite numai sa va dati mari ca aveti iteme si puteti face orice ca aveti gm 1.Eu zic sa se interzica gm 1 si sa adauge kit-uri noi.

DE LA MINE AI UN MARE  :contra:  😑

Last edited by a moderator:

Ceapshout

User
    Player
    Nu inteleg la ce te referi, data viitoare incearca sa fi mai clar  :contra:

Status
    Not open for further replies.