• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Pro/Contra , cu ce scop?

Status
    Not open for further replies.

HellSound

User
    Player
    Am și eu o întrebare , la secțiunea „Propuneri” de ce se dă Pro sau Contra propunerilor respective dacă oricum intră un Tehnician și respinge propunerea în ciuda faptului că toată lumea a fost PRO , doar pentru că i se pare lui că are dreptate sau probabil nu este pe gustul lui , alo , grădinița , cred că voi aveți niște probleme la nivel de organizare , sincere scuze dacă v-am supărat dar acesta este adevărul.

HellSound

User
    Player
    Nu am vazut niciodata o postare plina cu PRO si respinsa .

Cătăline dar nu-i problemă , uită-te la secțiunea de „propuneri” , pe pagina principală încă se află o propunerea de-a mea pentru Ender Pearls , cred că erau 7 PRO -uri de toate , fără niciun Contra și totuși s-a produs inevitabilul. Adică frate , măcar dă-mi argumente , dă-mi ceva să văd că este justificat ce faci , nu închizi topicul pentru că nu-ți convine ție ce dracu , este exact ca și cum nu ai ține cont de părerea celor care au postat înaintea ta pentru că doar părerea ta contează , așa că Pro / Contra mi se pare total inutil în aceste condiții

Catalin44_RO

User
    Player
    M-am uitat peste postarea ta si nu mi se pare o idee buna . Daca nu stii sa ai grija de villageri sa tii fure si in + aceasta chestie necesita timp de lucru la plugin.

Desi toti sunt de acord cu ideea tehincienii nu au idee ce ar trebuii sa programeze.

HellSound

User
    Player
    Poate nu se poate adauga ce ai propus tu.

Bine , nu se poate să zicem , este ok , nu ți se pare normal să argumenteze măcar în acest fel? Să zică în mod clar că propunerea mea este dificil sau imposibil de implementat și ca urmare topic-ul este închis?

Pentru mine răspunsul ăsta <- link este dovadă că nu se ține cont de Pro / Contra .

Last edited by a moderator:

Catalin44_RO

User
    Player
    Ar excelent daca ti-ar putea spune si de ce , dar asta nu se intampla aici se pare ● Poti face o propunere :]]]

Status
    Not open for further replies.